5 enkle tips som gjør underverker for håret ditt!

Gi håret ditt mer kjærlighet ved hjelp av en gammel t-skjorte og havremelk.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Schwarzkopf:

De fleste av oss er dårlige på å gi håret den kjærligheten det fortjener. Men visste du at du kan bli kvitt både tørr hodebunn og slitte hårtupper ved hjelp av noen overraskende knep?

Man pleier å si at det ikke finnes noen snarveier i livet, men når det kommer til håret, så stemmer ikke det helt.

Vis håret ditt hvor mye det betyr for deg ved å droppe de dårlige uvanene og test noe helt nytt - som inkluderer en gammel t-skjorte og hårfarge med havremelk.

Håret ditt kommer til å skinne av takknemlighet!

5 snarveier til drømmehåret

1. Den nye regelen for føning

Om det ikke er aktuelt å slutte og føne høret, kan du i det minste begynne å gjøre det på en mer skånsom måte. De fleste setter hårføneren på maks og tror at det er det som funker best. Prøv heller å lufttørke det så lenge som mulig og føn det deretter på middels høy varme. Det tar litt lenger tid, men håret ditt kommer til å ha det så mye bedre.

2. Gi håret ditt en glødende boost

Glansfullt hår med null ettervekst, som om du akkurat har gått ut av en frisørsalong? Ja takk!

Å gå til frisøren hele tiden er kostbart og kan skade en følsom hårbunn. Schwarzkopfs nye dermatologisk testet og allergitilpassede hårfargeserie - Only Love er skapt med kjærlighet. Den nye serien inneholder naturlige ingredienser som havremelk og soyaprotein. Det betyr at vi kan være snille mot håret og hårbunnen, men allikevel få en intensiv farge som holder. Og du fikser det selv, hjemme på badet.

3. Tørk håret med en gammel t-skjorte

Den svenske bloggeren Joanna Fingal gikk fra blond til fargen 7.0 Mellomblondt fra Only Love.

Den vanligste feilen de fleste av oss gjør med håret sitt, er å tørke det med et håndkle. Når håret er vått, er det ekstra følsomt og gnikkingen fra det robuste håndkleet fører til brusete hår og brukne hårstrå. Test heller en mer skånsom metode - å tørke håret med en gammel t-skjorte. Materialet er betydelig mer skånsomt og mykere enn et håndkle og derfor mye mer skånsomt for håret. Vri forsiktig ut vannet av t-skjorten, og sett opp håret i en turban i ca 10-15 minutter før du føner det tørt. Merker du forskjellen? Håret blir mykere og ikke så frizzy.

4. Om du må sove med vått hår...

Vi har alle vært der - iblant orker man ikke føne håret om kvelden. Men å sove med vått hår kan skade håret og gjøre det umulig å style neste dag. Flett derfor håret i en løs flette - det hjelper mot brusete hår og gir håret ditt fine bølger når du tar ut fletten neste dag.

5. La håret få hvile

Føles håret ditt mer livløst enn det pleier og mister du mer hår enn normalt? Når man drar mye i håret sitt, skader man det over lengre tid. Setter du ofte opp håret i hestehale eller en topp, kan det skades når du drar i det, ettersom hårstråene hele tiden får en påkjenning. Dårlige uvaner som å hele tiden dra seg i håret, påvirker også hårets kvalitet og kan skade det på sikt. Prøv derfor å la håret få hvile i ny og ne.

Om Schwarzkopf Only Love

Schwarzkopfs nye hårfargeserie Only Love passer deg som ønsker en dermatologisk testet og allergitilpasset hårfarge. Only Love er dessuten ECARF- (European Centre for Allergy Research Foundation) sertifisert. Only Love finnes i tolv fargenyanser, fra lyseblondt til naturlig sort. Takket være naturlige ingredienser som havremelk, soyaprotein og arganolje, er den snill mot hodebunnen og gir håret ditt masse pleie og kjærlighet.

Only Love passer derfor perfekt for de med følsom hodebunn.

Fargene fåes kjøpt i utvalgte Sparkjøp og Coop-butikker!

Powered by Labrador CMS