Få skjønnhetstipsene til det franske moteikonet

Caroline de Maigret er muse til Chanel, musikkprodusent, forfatter og moteikon. Hun dropper helst balsam, men insisterer på å ha velpolerte negler og alltid være fuckable!

Publisert Sist oppdatert

Grandiôse maskara fra Lancôme, kr 300. Rénergie ansiktskrem fra Lancôme, kr 900.

JEG HAR ALLTID Lancôme Grandiôse maskara med meg i veska. Den åpner opp blikket mitt, og det synes jeg er veldig sexy. På dagtid bruker jeg en med farge, og på kvelden alltid svart. Jeg liker også Lancôme sine kremblusher, jeg bruker fingrene mine og tar på litt i kinnene, på leppene og på øynene. Jeg elsker produkter som er lette å bruke og ikke krever så mye av meg. Jeg bruker også alltid eyeliner. I tillegg er jeg ekstremt opptatt av fuktighetskremer. Jeg tar alltid på meg mye ansiktskrem, og liker tykke kremer med mye fukt som Lancôme Rénergie. Når jeg reiser, har jeg alltid med meg masker.

Ansiktskrem fra La Roche-Posay, kr 169. Ansiktsvann fra Bioderma Micellar, kr 210.

JEG KAN NESTEN IKKE LEVE UTEN La Roche-Posay SPF-kremer fordi de beskytter huden min, og Bioderma Micellar ansiktsvann er et MUST!

JEG BRUKER ALDRI balsam i håret. Jeg vasker håret mitt hver dag, men kun med sjampo. Jeg liker ikke balsam fordi det gjør håret mitt tungt og glatt – min look er røffere, med litt mer tekstur. Jeg kjøper sjampoen min i dagligvarebutikken, og jeg går etter den duften jeg liker best …

Hårmasken Fleurs de Jasmin fra Leonor Greyl, kr 550.

HVER HELG TAR jeg meg tid til å bruke en hårmaske fra Leonor Greyl, Masque Fleurs de Jasmin Conditioning Mask. Denne gir håret mitt masse fukt og pleie!

ET ANNET HÅRTIPS jeg sverger til, er å la håret lufttørke. Da får det en sexy struktur som jeg elsker!

JEG SVERGER TIL å alltid ha perfekte negler, og går ofte til manikyr. Fine, velpolerte negler er min base, da kan man se nonchalant og uanstrengt chic ut på 1–2–3. Det er så viktig å ha en ren base; rent hår, fresh manikyr og pedikyr – det er eleganse for meg. Jeg liker ikke å ha farge på tåneglene, men eksentrikeren i meg kommer ut på manikyren min, der liker jeg å ha farge! Om sommeren liker jeg å leke meg med farger som knalloransje eller rosa, og på vinteren liker jeg farger som er mørkere, som blå eller mørk lilla.

JEG BLIR RUINERT av å gå til hudpleieren min, men hun er virkelig den beste, og alle i Paris går til henne. Hun heter Joelle Ciocco. Og det viktigste hun har lært meg er å vaske ansiktet hver morgen og kveld. Uansett hvor sent jeg kommer hjem, så vasker jeg ansiktet mitt.

Rensevann for øyne, hud og lepper, Eau Fraiche Douceur fra Lancôme, kr 305. Britiske Charlotte Rampling er Carolines skjønnhetsikon. Blush Subtil fra Lancôme, kr 395.

JEG FJERNER ØYENSMINKEN min med Eau Fraiche Douceur fra Lancôme. Den inneholder tonic, så den renser porene mine samtidig.

MITT SKJØNNHETSIKON ER Charlotte Rampling. Jeg elsker kvinner som har en annerledes skjønnhet. Og jeg er veldig opptatt av vakre øyne, øyne som kan fortelle en historie.

ET TRIKS JEG har er å bruke en del blush i kinnene, og nær nesen min – da ser det ut som jeg akkurat har hatt sex. Jeg er veldig opptatt av å alltid være fuckable, man skal aldri la seg selv forfalle.

MITT BESTE SKJØNNHETSTIPS er å ha en ren base, fine negler og rent hår. Parisiske kvinner vil jo ikke se ut som om de har vært og fønet håret i en time, vi vil ikke se perfekte ut. Og det er dette som skaper hele mysteriet rundt oss – det er mer spennende å se uanstrengt bra ut og la folk lure på hva hemmeligheten er...

Powered by Labrador CMS