Dagens craving: Slik frisker vi opp hårfargen hjemme

Har du gjort dette hjemme før?

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med L’Oréal Paris.

Festsesongen er like rundt hjørnet, og i den anledning har vi ekstra fokus på egenpleie, velvære og alt som kan bidra til at vi føler oss som den beste versjonen av oss selv.

For at vi skal føle oss ekstra fine er det noen få, men essensielle ting som må være på plass, og én av dem er håret. Det er utrolig hvor stor forskjell en god hårdag utgjør. Man kan slippe unna med både mindre makeup og en enkel styling, så lenge håret ser sunt og fint ut.

Dette gjør vi hjemme

Vi har også med tiden blitt flinkere til å sette av tid til å ta vare på oss selv hjemme, og pandemien har naturligvis bidratt til at vi oppdaget hjemmespa som et svært godt alternativ til tradisjonelle salonger.

En god skrubb, ansiktsmasker og hårpleie, hudpleie og en oppfriskning av hårfargen gjør virkelig underverker på hvordan vi føler oss.

Når vi ønsker en liten forandring eller oppfriskning av hårfargen, er L’Oréal Paris’ hårfargeserie, Excellence Universal Nudes vår go-to. Det er naturligvis en grunn til at frisører har en lang utdannelse, men dersom du kun ønsker å friske opp eller bare ta etterveksten, er dette et godt alternativ.

Vi har fått ekspertenes beste tips til hjemmefarging, som du kan lese her.

Dessuten er det veldig lett å finne en farge som matcher din hudtone, da alle fargene er testet på hele 117 ulike hudnyanser for å favne mangfoldet av alle verdens hudtoner. På denne måten har Excellence Universal Nudes sikret at alle de åtte ulike nyansene vil kle hver huds unike undertoner.

Fargen bidrar også til å fremheve din egen refleks. Refleksen 'U' er er en unik blanding av kalde og varme reflekser, som matcher alle hudtoner og gir naturlig fargeresultat.

Oppdag L’Oréal Paris’ Excellence Universal Nudes her.

La party-preppen begynne!

Powered by Labrador CMS