Dette er sommerens viktigste beauty hack

Sol, sommer og solkrem!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Eucerin.

Det at solkrem er viktig, er noe vi skriver (les: maser) om hele året – sommer som vinter. Solkrem er derfor en like stor selvfølge på baderomshylla, som dagkrem, nattkrem og alle de andre kremene vi elsker – og aldri får nok av.

Vi har testet utallige solkremer, og er alltid på jakt etter en ny favoritt. Derfor var forventningene store da Eucerin relanserte to av sine bestselgere, Photoaging Control og Pigment Control med SPF 50+, i en tinted versjon!

Om sommeren vil vi være spontane, og dette påvirker både garderoben og skjønnhetsproduktene vi sverger til. Vi vil ha effektive og pleiende produkter, som også gir en sommerlig glød, og antrekk som går fra dag-til-kveld.

En tinted solkrem er derfor perfekt, da den både beskytter mot solen og skaper en jevn og fresh hudtone. Både Photoaging Control SPF 50+ Tinted og Pigment Control SPF 50+ Tinted er drøye i bruk, og et lite "pump" holder lenge.

Vårt beste (og viktigste) beauty hack er å blande en liten dråpe av tinted solkrem, sammen med vanlig solkrem, for solbeskyttelse, hudpleie og en naturlig no-makeup-makeup-look i ett og samme steg!

I tillegg til at Eucerin Sun Photoaging Control SPF 50+ Tinted sørger for en lett dekk og jevnere hudtone, inneholder den også hyaluronsyre som fukter intensivt og reduserer fine linjer. Eucerin Sun Pigment Control SPF 50+ Tinted både forebygger og motvirker hyperpigmentering, takket være Eucerins patenterte ingrediens Thiamidol. Det samme produktet beskytter også mot HEV-lyset, såkalt blått lys, som er en type stråling som øker risikoen for solrelatert aldring av huden.

For deg som er på utkikk etter en vanlig solkrem uten farge er også Eucerins Sun Photoaging Control SPF 50+ og Eucerins Sun Pigment Control SPF 50+ virkelig å anbefale. Dersom du ønsker en solkrem som både beskytter huden og fungerer som en mattende primer under sminke har Eucerins Sun Oil Control SPF 50+ gjort et etterlengtet comeback! Perfekt for akne, fet hud, og for deg som ofte unngår å bruke solkrem fordi det gjør huden fet. Dette er den perfekte solkremen i hverdagen, hele året rundt.

Slik beskytter du huden din med solkrem

Nå som mer av huden eksponeres for sol gjennom lange dager på stranden, i parken og på festival, er det viktig at hele kroppen beskyttes – ikke bare ansiktet, halsen og dekolletage. Og det er ingen grunn til å spare på solkremen til neste år! Vær raus med solkremen og smør deg heller en gang for mye, enn en gang for lite.

Selv om du kanskje bare skal gå til og fra jobben, eller ta lunsjen i sola, er det viktig å smøre alle deler av kroppen som eksponeres for sol, til tross for at du ikke aktivt soler deg. Våre to favoritter til kroppen er Sun Dry Touch SPF 50+ og Eucerins bestselger, Sun Transparent Spray SPF 30+. Begge har høy beskyttelse, absorberes raskt og føles ikke klissete.

Sol i moderate mengder er bra for oss, men overeksponering for solens stråler kan gi hudskader på både

kort og lang sikt.

Eucerin har over 130 års erfaring innen hud og hudpleie. I løpet av den tiden har de opparbeidet seg kunnskap og utallige tips for å ta vare på og pleie huden. Vi spurte pent og de deler sine beste tips for solbeskyttelse av huden med oss:

  • Hold øye med UV-indeksen og når den er på sitt sterkeste slik at du kan påføre solkrem oftere, dekke deg til eller ta pauser fra solen.
  • Bli kjent med hudtypen din, velg solkrem deretter, og bruk solkrem med svært høy SPF.
  • Påfør solkrem før du går ut i solen. Det er også viktig å påføre et nytt lag annenhver time. Spesielt etter bading, når du svetter og etter håndkletørking.
  • Ikke bli i solen for lenge, selv når du bruker solkrem. Overeksponering for solens stråler er en alvorlig helserisiko.
  • Beskytt deg selv med klær, solhatt og solbriller.
  • Unngå solen etter peeling- eller laserbehandlinger, eller under behandling med legemidler som gjør huden ekstra sensitiv for sol.
  • Gjør det til en del av hudpleierutinen din å smøre ansiktet med solkrem hver morgen, selv på dager hvor det er overskyet, fordi UV-stråling også treffer deg gjennom skydekket.
  • Bruk høy solfaktor og en solbeskyttelse spesielt tilpasset din spesifikke hudtype eller etter dine behov.

Eucerin har solbeskyttelse for alle aldre og alle hudtyper, og alle Eucerins produkter kan kjøpes eksklusivt hos Ditt Apotek og Vitusapotek.

Oppdag hele utvalget av solkrem fra Eucerin her!

Med vår nye favoritt, tinted solbeskyttelse fra Eucerin, er vi klare for sol, sommer og ferie!

Powered by Labrador CMS