Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde står bak kampanjen og organisasjonen #Hunspanderer. 

I dag har de lansert plattformen Equality Check.

EqualityCheck.it er en nettside der ansatte kan vurdere hvor likestilt sin arbeidsplass er ved å svare på enkle spørsmål knyttet til blant annet muligheter, kultur og ledelse.

ELLE har tidligere samarbeidet med organisasjonen.

Equality check

Likestilling

Målet er å bidra til mer transparens rundt likestilling og mangfold i arbeidslivet i Norge og globalt. Vi håper og tror  at dette vil sette fart på like muligheter for alle, sier daglig leder i selskapet Marie Louise Sunde i en pressemelding.

Vurderingene er anonyme, men blir offentlig tilgjengelig når produktet er ferdig utviklet til høsten.

Arbeidsgivere vil etterhvert kunne skape en profil og få en unik mulighet for employer branding og rekruttering, og å vise frem til nåværende og fremtidige ansatte at de “walk the talk” når det kommer til likestilling og mangfold, sier produktsjef Isabelle Ringnes.

Equality check

Bruk din stemme

Hun forteller videre at det for arbeidstagerne blir en fantastisk mulighet til å være med å bruke sin stemme for et bedre arbeidsliv – for alle, og en plattform i fremtiden for å finne den arbeidsplassen som gir best muligheter.

Vi oppfordrer alle til å legge igjen en anmeldelse på Equalitycheck.it/norge og dele den videre med venner og kolleger. Det tar kun 2 minutter. Om alle bidrar med sin stemme er vi sikre på at vi får til endring, sier Sunde og Ringnes.

Relatert

ELLE tipser: Dette gjør du i Paris!

10 ting å gjøre i Paris...

Er sex en motorvei til helse?

Sofia Helin, Julia Dufvenius, Anja Lundquist og Elin Klinga om hengepupper, magedans og Ingmar Bergman.

Serietips: Anatomy of a Scandal

Dette er serien vi binger akkurat nå!