Skjønnhetspraten med Emma Ellingsen

Foto: Baard Lunde/Produsentene

Se nydelige Emma Ellingsens favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Modell og youtuber Emma Ellingsen (17) elsker å holde seg oppdatert på trender innen skjønnhet, men foretrekker likevel å gå for en enkel og naturlig look både i hverdagen og til fest.

Det aller første sminkeproduktet jeg brukte var en lipgloss mener jeg å huske. Når jeg var liten elsket jeg lipglosser som hadde glitter i seg og som luktet godt.

En ting jeg alltid har med meg, enten jeg er hjemme eller på farten, er en god leppepomade. Jeg hater å ha tørre lepper. Leppepomade fra Eos, kr 74 Min absolutte favorittparfyme må være Eau de Parfum fra Roberto Cavalli. Jeg elsker den fordi den har en veldig original og behagelig lukt. Eau de Parfum fra Roberto Cavalli, kr 659 Jeg fikser meg egentlig ganske likt til både hverdag og fest. Jeg bruker bare litt ekstra tid og er litt mer nøyaktig når jeg sminker meg til en spesiell anledning. Jeg liker veldig godt en klassisk og nøytral look, med bare en brun øyenskygge og nude leppestift. Også digger jeg en fin eyeliner! Når det gjelder håret mitt har jeg egentlig ikke noen spesiell rutine. Jeg bruker vanligvis bare sjampo og balsam fra matbutikken. Men jeg passer alltid på å ikke bruke stylingverktøy med varme for ofte, som rettetang, hårføner og lignende. RÅ sjampo fra Define, kr 65 Tørrsjampo fra Batiste, kr 59 Hvis jeg måtte klart meg med bare fem produkter resten av livet måtte det blitt concealer, tørrsjampo, lipliner, fuktighetskrem og et fint solpudder. Jeg finner ofte nye tips og inspirasjon til hvordan jeg kan sminke meg bedre, så sminkerutinene mine endrer seg ganske ofte. Selve resultatet blir kanskje ikke så annerledes, annet enn at jeg bruker en ny teknikk eller påføringsmetode. En ting som har forandret seg en del den siste tiden er at jeg nesten aldri bruker foundation lenger. Heller ikke når det kommer til huden min har jeg en fast rutine jeg følger, annet enn at jeg alltid fjerner sminken før jeg legger meg og bruker en fuktighetskrem i ansiktet. Jeg har også en rens som står i dusjen, som jeg bruker av og til. Ansiktsmasker bruker jeg av og til når jeg føler for det, men ikke veldig ofte. Clinique Moisture Surge, kr 315 Mitt aller beste skjønnhetstips er å være nøye med å fjerne sminken og bruke en god fuktighetskrem. Det er i hvert fall det jeg gjør hver dag for å holde huden min fin. Lest skjønnhetspraten med Tone Damli?
Powered by Labrador CMS