Emma Corrin: antrekket «alle» snakker om i dag

Foto: Getty Images

Emma Corrin overrasket under nattens prisutdeling.

Publisert Sist oppdatert

Emma Corrin, best kjent for sin tolkning av prinsesse Diana i The Crown, fikk mye oppmerksomhet for valget av antrekk under nattens Emmy-utdeling.

På den røde løperen i Los Angeles, under én uke etter Met-gallaen, var kjendisene igjen samlet for fest. Fjorårets Emmys ble omtalt som «Pand-Emmys» grunnet Covid-19-restriksjoner, men i år var alle omsider på plass igjen. Dette var det imidlertid ikke alle som var like fornøyd med – les mer om kritikken her.

En som derimot ikke var tilstede i Los Angeles var nye Hollywood-yndling, Emma Corrin. Hun fulgte showet fra California på Soho House i London, sammen med flere andre som ikke hadde tatt turen til filmbyen.

Foto: Getty Images

Det ble allikevel full rød løper-stemning i London, og Corrin tok mye av oppmerksomheten med sin minimalistiske kjole fra Miu Miu.

Skuespilleren, som var nominert i kategorien Beste kvinnelige hovedrolle i en dramaserie, ankom i en pastell-gul, stroppeløs kjole, med tilhørende kyse og lange hansker. Hanskene hadde hull nederst, slik at den dramatiske, katte-aktige manikyren kom frem – en sterk kontrast til den ellers minimalistiske looken. Sminken var også gjort enkel, kun med sterk øyenskygge i gylne toner og lett leppestift i en korall-rosa nyanse.

Foto: Getty Images

Corrin vant ikke i sin kategori, men The Crown tok allikevel storeslem under årets utdeling med hele syv priser.

Powered by Labrador CMS