mote

Emily in Paris sesong 3

Emily in Paris sesong 3

Nå er endelig sesong 3 av Emily in Paris her!

Publisert Sist oppdatert

Emily in Paris sesong 3

Tenk at nå er dagen her som vi har lengtet etter...Det er tre dager til julaften, og sesong 3 av Emily in Paris har endelig premiere i dag.

OM vi skal kose oss med denne serien i jula! OG dette er hva du har å glede deg til... Vi lover, ingen spoilere her i gården!

Les også: Shop stilen til Emily in Paris

Emily in Paris sesong 3

Det blir et gledelig gjensyn med produsent og hovedrolleinnehaver Lily Collins i den Emmy-nominerte serien, regissert av prisbelønte Darren Star.

Ett år etter å ha flyttet fra Chicago til Paris for drømmejobben, befinner Emily seg ved et avgjørende veiskille i alle aspekter av livet hennes. Nå må Emily bestemme nøyaktig hvor lojalitetene hennes ligger – både på jobb og i kjærlighetslivet. Hva vil disse avgjørelsene bety for fremtiden hennes i Frankrike?

Alt dette, mens hun stadig fordyper seg i eventyr og overraskende vendinger livet i Paris har å gi henne – På ekte Emily-vis.

Les også: Gå i fotsporene til Emily in Paris i Paris

Kjekkasen Lucas Bravo som spiller Gabriel i serien, blir også å finne i sesong 3. Mon tro om det fremdeles er noen gnister mellom han og Emily...

Foto: Netflix.

Vi elsker stilen til Camille Razat, som spiller kjæresten til Gabriel i serien.

Forrige sesong fikk Emily seg en ny britisk romanse med Lucien Laviscount som spiller Alfie i serien. Han dukker også opp i sesong 3.

Du finner serien her!

Powered by Labrador CMS