Emilie Nereng om Skal Vi Danse-eventyret

Snakker ut om bryllupsplaner, haters og Skal vi danse-tiden.

Publisert Sist oppdatert

Emilie Nereng Skal Vi Danse: ELLEs livsstilscoach Emilie Nereng er i disse dager aktuell i TV2 programmet Skal vi danse. Og vi på ELLE-kontoret følger selvfølgelig spent med hver lørdag og krysser fingrene for at hun kommer seg videre.

Les også: Emilies beste frokosttips

Det har vært både opp- og nedturer i Skal vi danse-eventyret til Emilie så langt.

For to uker siden fikk dansepartneren Santino Mirenna skulderen ut av ledd på direktesendt TV, og måtte hentes av ambulanse. Men det har ikke stoppet Emilie fra å gi jernet, og forrige lørdag fikk hun sin første 10´er av dommerne.

Mistet dansepartneren

Foto: @emilienutrion

Vi snakker med Emilie på telefon rett før hun skal videre på dansetrening, og hun kan fortelle oss at hun nesten ser på det som en fordel at Ivo nå har blitt dansepartneren hennes, for da får hun to dansetrenere som kan hjelpe henne med dansen.

Santino er på bedringens vei, men kan ikke komme tilbake til programmet riktig enda.

Emilies år

Det har vært litt av ett år for 23-år gamle Emilie Nereng, som gjorde comeback i rampelyset som ELLEs nye livsstilscoach tidligere i år.

– Vi tar en dag om gangen! Han har blitt mye bedre, men en skulder ut av ledd for første gang, kan være ganske så skummelt fordi den fort kan hoppe ut av ledd igjen. Men planen er jo at han skal komme tilbake igjen, forteller Emilie.

Etter at VG skrev om Emilies nye rolle i ELLE, fikk hun over 15.000 følgere på Instagram-kontoen @emilienutrion på under et døgn. Og i august ble det kjent at hun skulle være en av deltakerne i Skal vi danse.

Men er det ikke skummelt å skulle få poeng for dansen sin?

Er du i dansestudioet hele tiden?

– Jeg har alltid hatt lyst til å være med i Skal vi danse og virkelig elsker tilværelsen min akkurat nå, kan Emilie fortelle.

Får du tid til å se kjæresten din da?

– Jo, veldig! På lørdagene har vi jo først parkettprøve, og så er det generalprøve hvor det er folk i salen og ikke dommere, og så er det live. Og det er så forskjell på når dommerne er i rommet og ikke for min del. Jeg har så massiv respekt for dem, som gjør at jeg nesten sliter med å prate med dem ellers. Dommerpoengene avgjør jo ganske mye, så jeg gjør virkelig mitt beste for at de fire personene skal syns at jeg er flink.

Du har jo danset cheerleading tidligere, føler du det er noe som hjelper deg på parketten?

– Det er kanskje det man tror, men det er bare rundt tre timer med trening hver dag. Men så er det en del ting som skjer utenom da. I dag for eksempel, er det både kostymeprøve og parkettprøve, så da er jeg nok ikke ferdig før ni i kveld. Og på lørdagene holder vi på fra 10 om morgenen til langt på natt, så det blir litt lange dager.

Hvordan er det å være tilbake i rampelyset?

– Ja da! Jeg har ikke noe fulltidsjobb ved siden av, så jeg prøver å trene på morgenen eller formiddagen, også er det hjem å lage mat og henge med kjæresten på kveldene.

Har det endret seg nå etter at du kom tilbake og hadde en annen innstilling?

– Jeg synes dette er veldig annerledes. I pardans er teknikk det viktigste og man danser på høye hæler, så jeg har måttet trene helt ekstremt mye balanse.

Foto: Cato Ingebrigtsen.

– Det har egentlig gått veldig fint. Jeg driver med noe jeg elsker, å spre det glade ernæringsbudskap gjennom Instagram og spalten min i ELLE. Jeg får mer henvendelser angående mat og helse enn det jeg har fått tidligere. Så det har egentlig bare vært en superpositiv opptur for meg. Og folk har vært supersnille. Det er jo det jeg har vært mest nervøs for i forkant. Hva slags respons jeg kom til å få på Instagram og Facebook og hva som kom til å stå i kommentarfeltet.

Hva skjer etter Skal vi danse?

– Ja, på matinstagrammen har jeg følgere som er matinteresserte, på den måten blir det ikke like personlig og alt handler ikke om meg. Når jeg får kritikk nå, trenger jeg ikke ta det personlig. Tidligere fulgte folk meg bare for å se hva som skjedde i livet mitt og kommentere ting. Men nå føler jeg at jeg har et helt annet publikum og får velge hva slags type oppmerksomhet jeg ønsker rundt meg selv. Så dette er en helt annen og mye bedre hverdag enn hva jeg hadde tidligere.

Du er jo forlovet nå. Kommer du til å få med deg kjæresten på dansetimer?

Når ser dere for dere å gifte dere?

– Jeg tenker mye på det, men tar det litt som det kommer og har ingen bestemt plan. Og det synes jeg er litt deilig, for det skjer så mye akkurat nå. Jeg hadde jo ikke sett for meg at Instagram-kontoen min skulle ta så av. Men jeg elsker å oppdatere kontoen og føle at jeg kan inspirere folk til å spise sunnere, og at jeg faktisk kan skape ringvirkninger. Et deilig hobbyprosjekt som jeg forhåpentligvis kan begynne å leve av etterhvert.

Har du tenkt på hvordan brudekjolen skal være da?

– Jeg tror ikke han har så lyst. Jeg får heller prøve å lære han litt i stua først også får vi se om han trenger flere dansetimer etter det.

– Vi har ikke satt noen dato, men vi ser for oss at det blir i 2021, slik at vi har tid til å både spare og planlegge først. Men vi snakker mye om bryllupet og det viktigste for oss er å ha en skikkelig morsom fest med familie og venner.

– Ja, jeg er på Pinterest hele tiden! Jeg har ikke prøvd noen kjoler enda, men det blir nok en hvit klassisk og litt overdådig brudekjole. I bryllupet mitt har jeg lyst til å ha perler og blonder og bare kjøre på.

Powered by Labrador CMS