Stjel stilen til Emili Sindlev

Den danske it-girlen, stylisten og influenseren er stadig å se i denne fargen – En look vi elsker!

Publisert Sist oppdatert

Vi vil gjøre som it-girl, stylist og mega-influenser Emili Sindlev, og berike garderoben vår med massevis av rosa plagg – akkurat i tide til Valentines Day!

Emili er kjent for sin lekne og fargerike stil, og Instagram-feeden hennes bugner av farger og mønster. En av gjengangerne er rosa i ulike nyanser – den perfekte fargen på denne grå tiden av året. Hun spriter opp en svart kåpe med en liten rosa veske, kombinerer kruttsterk kaffe med sukkerspinn-rosa strikk og er ofte å se i rosa bukser. Enten med skyhøye hæler til eller urbane sneakers. Og vi vil gjøre akkurat det samme – litt mer rosa skal det bli!

Stjel Stilen Emili Sindlev:

Små detaljer kan gjøre så mye med et antrekk, og her har Emili stylet en stripete genser med leopardtights og knallrosa veske til! Den gjør seg så fint over den svarte kåpen hennes...

Foto: Emili Sindlev

Superfin rosa veske fra Ganni, kr 1799

Skal du på date på Valentines Day? Eller i en bursdag i nærmeste framtid? Da kan du hente litt inspirasjon fra Emilis iøynefallende festantrekk. Hun er ikke redd for å skille seg ut og går ofte i knallfargede kjoler, som denne rosa drømmen.

Foto: Emili Sindlev

Stylet med det karakteristiske store håret hennes, mørke øyenbryn, killer accessoirer og gyldne bein, er dette en kombinasjon vi rett og slett elsker!

Denne kjolen kan vi style til hverdags med sneakers og skinnjakke over, og pynte opp med lekre sandaler og bling i ørene på en date night!

Kjole med ballongermer fra H&M, kr 399

Emili Sindlev gir oss et deilig sukkersjokk og er rett og slett eye candy i denne jakken fra Chanel, som hun hadde på da hun gjorde covershoot for danske ELLE.

Foto: Emili Sindlev

Legg merke til de superfine Manolo'ne Emili har på føttene – en skomodell som nærmest har blitt hennes signaturhæl!

Genser med høy hals fra H&M, kr 249

Foto: Emili Sindlev

Hey, drømmekombinasjon!

En rosa bukse kan virkelig sprite opp ethvert antrekk, og er superfint til absolutt alt!

Vi elsker denne jeansen og vil style den med en matchene rosa genser og joggesko i helgen, helst med en flagrende beige trench over. På kontoret vil vi bruke den med en svart blazer og grå kashmirgenser.

Jeans fra Ganni, kr 1799

Miss cool Girl!

Pastellfargede negler, kule joggesko fra Asics og svarte 90-tallsinspirerte solbriller – kulere blir det nesten ikke!

Foto: Emili Sindlev

Kruttsterk kaffe og sukkerspinn-genser? Ja takk! Dette er vår Valentines day-look..

Drømmegenser fra Zara, kr 599

Powered by Labrador CMS