Emas januarfavoritter

Foto: Ema Bihor, Produsentene

Beauty, Kodak-øyeblikk og en «vakker» TV-serie!

Publisert Sist oppdatert

Skal ærlig innrømme at januar ikke er min favorittmåned og jeg synes den er litt treg. Jeg er sikkert ikke alene om det og tenker det må være lov! Men en ting som jeg alltid liker uansett måned, er månedenes favoritter. Denne gangen er det en miks av både hudpleie, øyeblikk, interiør og en serie.

Hands up!

En ting du aldri ser meg uten er neglelakk. Fargene kan variere, men jeg liker best pasteller og røde toner. Jeg bruker ikke så mye sminke (er ganske basic der når jeg tenker meg om), så lakka negler er en del av både sminken og antrekket for meg. Også har mamma lært meg at hender avslører en kvinne, så alltid ha velstelte og myke hender. Favorittfargen om dagen er fra Chanel i fargen Camélia 506. Ikke den klassiske rød eller neonrosa, men midt mellom. Blir også veldig glad av å se på neglene mine, da fargen minner meg om vår og sommer.

En gammel favoritt

Jeg er en stor beautyjunkie som både liker å teste ut nye produkter, samt har noen favoritter som jeg ikke klarer meg uten. En av favorittene som jeg har brukt i årevis er fra Vichy, Mineral 89 booster. Den inneholder hyaluronsyre, forsterker huden og gjør den mer motstandsdyktig. Den bruker jeg både morgen og kveld etter jeg har renset ansiktet og før jeg tar på serum. Jeg merker utrolig godt om jeg ikke har brukt den, da jeg blir både tørr og har mindre glød.

Kodak moments

Jeg tar masse bilder og pleier å tulle og si «I´m always collecting kodak moments». Det er gøy og viktig å ta bilder, så man har noe å huske og se tilbake på. Ekstra gøy synes jeg det er å ta bilder med polaroidkamera. Bildene kommer ut med en gang og jeg synes bildekvaliteten blir så kul. Mitt polaroidkamera er over syv år gammel, så det var på tide med ett nytt. Og det fikk jeg til jul av mine foreldre – YAY! Måtte selvfølgelig bli i fargen rosa og gjett om jeg knipset mange bilder allerede nyttårsaften.

Fujifilm Instax Mini 11 kompaktkamera (rosa), kr 769.

Oh teddy

Jeg er veldig glad i interiør, men har lenge «cheated on interior with fashion» (det motsatte av Carrie i den første Sex og Singelliv filmen der altså). Nå når vi er så mye inne (både grunnet COVID, men og fordi vinter er kaldt og mørkt), så har jeg begynt å bruke penger på interiør igjen. En favoritt som jeg håper å ha rundt spisebordet mitt er denne kule teddy stolen fra MeliMeli Home. Den hadde passet perfekt inn i min stue sammen med mine rosa stoler fra Gubi. Så kan jeg garantere at jeg hadde vært den første til å søle i den, da det er typisk min flaks!

Vivi Chair Teddy, kr 8999.

Modern Love

Sånn apropos innetid og COVID, så er det mer enn innafor å deige seg på sofaen og binge serier. Og jeg har den perfekte serien til det. Den heter «Modern love», men ikke la deg lure av navnet. Først trodde jeg det var noe klisjé kjærlighetsgreie (les: jeg liker ikke slikt), men det er en serie basert på den ukentlige spalten med samme navn publisert av The New York Times. Her sender folk inn historier om sitt liv som omhandler vennskap, relasjoner, kjærlighet, mental helse, karriere med mer. Alle historiene finner sted i New York.

Denne serien traff meg midt i hjerte og alle jeg har introdusert den for sier det samme.

Modern Love får frem alle de fine, vonde og ekte sidene ved å være et menneske og hvordan vi samhandler med hverandre. At ting ofte ikke er slik vi tror, men faktisk ofte bedre, samt hvor like vi egentlig er og at alle er litt lost på hver sin måte.

Det er to sesonger ute på Amazon Prime og episodene varer i ca. 30 minutter. Jeg misunner alle som ikke har sett serien enda. Så må jeg bare si: sesong 2 og episode 2. Det er bare så vakkert!

Powered by Labrador CMS