ELLEtech: Programmet er klart!

Sjekk ut det spennende og varierte programmet på ELLEtech; med alt fra en av de mest aktuelle digitale profilene i verden om dagen, til Skandinavias største influencer, facebook og sosial entreprenør Isabelle Ringnes. Det blir også champagnelunsj, lekre goodie bags og mye mer!

Publisert Sist oppdatert

2. februar er det duket for ELLEtech på Grand Hotel Oslo – en spennende, informativ og underholdene dag hvor vi har invitert noen av de flinkeste folka til å snakke om alt fra hvordan den teknologiske tsunamien vil forandre verden, digital detox og det du absolutt MÅ kunne – til hvordan du kan skape en global tech-bevegelse på 48 timer og hvordan du lykkes på Tinder. I tillegg blir det champagnelunsj, goodie bags, underholdning, nettverksbygging i ekte ELLE-stil og mye annet snadder – og du er invitert!

Vi lever i en digital tidsalder og er midt i en teknologisk revolusjon som fører til store endringer i livene våre. Derfor er ELLEtech et seminar som passer for alle, enten du jobber i mediebransjen, teknologibransjen, er gründer, student, influencer, eller selvstendig næringsdrivende. På ELLEtech vil du garantert bli inspirert og informert av digitale pionerer som har bemerket seg nasjonalt og internasjonalt.

Endelig kan vi dele det innholdsrike og varierte programmet på ELLEtech.

Meld deg på her!

Program ELLE-tech:

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip er en av de klarest lysende stjernene i den digitale verden. Hun er en av de yngste og mest innflytelsesrike sosiale mediepersonene i Norden og jobber kontinuerlig med å styrke kvinnelige entreprenørskap og inspirere andre kvinner til å følge sine drømmer og visjoner.

Isabellas reise begynte da hun som 14-åring flyttet hjemmefra og startet sin egen blogg. Som pionér bygget hun opp det som idag er Nordens største plattform med 1,5 millioner følgere verden over og en blogg kan leses på fire språk.

Josephine Goube

– Skal åpne en av verdens største tech-konferanser, SXSW i USA i mars. Før det kommer hun på ELLEtech! Goube er CEO i den ideelle organisasjonen Techfugees, var initiativtaker til Girls In Tech i London og ble kåret til en av Englands mest inspirerende kvinner av magasinet Marie Claire i 2015. Hun skal snakke om hvordan man skaper en global tech-bevegelse på 48 timer.

Isabelle Ringnes

– Kjent som en av grunnleggerne bak teknologinettverket for kvinner, TENK. Hun er også digital direktør for #hunspanderer, medprogramleder i podcasten 20-30 og foredragsholder. Ringnes skal holde foredraget «Hvordan teknologi-tsunamien vil forandre verden».

Sigrid Bonde Tusvik

– Er en av landets mest ettertraktede programledere og komikere. Husker du den hysterisk morsomme karakteren hennes Ninette Karlsen fra «Torsdag kveld fra Nydalen»? Hun gærne trønderen med de eviglange statusoppdateringene på facebook? Endelig får vi vite hvordan det går med henne i disse dager med Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, youtube, Tinder og Jodel.

Facebook

– Kunderådgiver, Anita Kaur Mongia i facebook skal holde foredraget "The Evolution of Facebook".

Ellen Sofie Lauritzen

– Forfatter av boken «Snakkes til uka» – snakkis-boka om app-dating, ghosting og Tinder-livets skyggeside. Er du singel, så må du få med deg dette.

Louise Fuchs

– Er driftsdirektør i United Influencers, tidligere kommunikasjonssjef og kommunikasjonsdirektør i Schibsted og kåret til årets digitale profil av konsulentselskapet Hammer & Hanborg i 2016. Fuchs skal lære oss det vi absolutt MÅ kunne.

Hilde Schrøder Wikstrøm

Hilde Schrøder Wikstrøm har jobbet i IT og telecombransjen i 20 år. Hilde er norsk men har bodd i Stockholm i 18 år. I de siste 6 årene har hun jobbet i Samsung Electronics, nå som Senior Business Development Manager, der hun nylig har vært med å lansere Samsung Pay i Sverige. Hun skal snakke om: "En generasjons umulig, er neste generasjons normal".

Zalando

– Har Europas største utvalg av klær, sko og tilbehør online for både menn, kvinner og barn. Caroline Carlqvist og Stacia Carr kommer til ELLEtech med foredraget «Moving beyond selling fashion».

Asgeir Behrentz

– Er rådgiver i det digitale markedsføringsbyrået M51. Han skal lære oss hvordan vi, med enkle grep, kan bli våre egne regissører.

Når: 2. februar 10.00-18.00

Hvor: Grand Hotel Oslo

Kjøp billetter her!

Powered by Labrador CMS