Josephine Goube til ELLEtech

I mars skal hun åpne en av verdens største tech-konferanser i USA, men først kommer Josephine Goube til ELLEtech.

Publisert Sist oppdatert

Josephine Goube er CEO i den ideelle organisasjonen Techfugees, var initiativtaker til Girls In Tech London og ble kåret til en av Englands mest inspirerende kvinner av magasinet Marie Claire i 2015.

Kommer til ELLEtech

Vi er stolte av å ha henne på programmet under ELLEtech i Oslo 2. februar, hvor hun skal snakke om hvordan man skaper en global tech-bevegelse på 48 timer.

Kjøp billett til ELLEtech her!

Allerede som 23-åring var Josephine Goube direktør for strategiske partnerskap på den digitale plattformen Migreat, som hjelper flyktninger i England, Italia, Tyskland, Spania og Frankrike med praktiske spørsmål rundt innvandringsprosessen.

EU-kommisjonen har utnevnt henne til Expert On Immigration, hun ble kåret til en av Englands mest inspirerende kvinner av Marie Claire i 2015, og var i 2016 og 2017 på listen over topp 30 sosial entreprenører under 30 i Forbes Magazine.

Dette må du vite om Josephine Goube

Josephine Goube er administrerende direktør for Techfugees – en ideell organisasjon basert i London, som samler tech-ingeniører, gründere og startups, sammen med frivillige organisasjoner og ikke-statlige organisasjoner for å løse de mange utfordringene med innvandring og flyktningkrisen ved å benytte teknologi.

Techfugees organiserer konferanser, workshops, hackathons og møter i hele verden i forsøk på å generere tekniske løsninger for og med flyktninger.

Hun er også direktør i Girls In Tech London; en global non-profit- organisasjon med fokus på utdanning, engasjement, kompetanseheving og karrierebygging for jenter og kvinner som er lidenskapelig opptatte av teknologi.

En global tech-bevegelse

I løpet av de første 48 timene eksploderte Techfugees Facebook-gruppe og Twitter-konto. I dag er det over 15.000 medlemmer av Techfugees, som har blitt en global tech-bevegelse.

Josephine Goube kommer til ELLEtech for å snakke om hvordan de fikk til dette, og det vil du virkelig få med deg.

https://www.youtube.com/watch?v=Ri8O_9EtIwE

Les mer om programmet på ELLEtech her og kjøp din billett i dag!

Powered by Labrador CMS