Isabelle Ringnes: Derfor bør du komme på ELLEtech

Daniel Jacobsen / OsloBusinessForum

Isabelle Ringnes er en av foredragsholderne på ELLEtech, og synes det er supert at ELLE tør å satse på et felt utenfor det vanlige, og ta med leserne sine på en digital reise.

Publisert Sist oppdatert

ELLEtech går av stabelen på Grand Hotel i Oslo 2. februar. En av de mange foredragsholderne er Isabelle Ringnes. Se hele programmet her.

Hun er en av grunnleggerne bak teknologinettverket for kvinner, TENK, digital direktør for #hunspanderer, medprogramleder i podcasten 20-30 og holder foredrag om teknologiens framtid. Ringnes gleder seg til å komme på ELLEtech og synes det er kult at ELLE satser på temaet kvinner og tech.

– Jeg synes det er supert at ELLE tør å satse på et felt utenfor det vanlige og ta med leserne sine på en digital reise. Det er særlig kult at ELLE setter sin egen personlige vri på dagen med mange forskjellige innfallsvinkler innenfor tech-sfæren. Det er en flust av konferanser med fokus på teknologi og digitalisering, men jeg håper og tror at denne konferansen vil belyse noen nye felt som vi kanskje ikke kollektivt har reflektert over like hyppig.

Meld deg på ELLEtech her!

KOM PÅ ELLETECH OG BLI INSPIRERT

Hun mener at folk burde ta turen til ELLEtech for å la seg inspirere, le og utvide horisonten.

– Kom på ELLEtech for å få nye perspektiver, ta del i diskusjoner og få nye bekjentskaper. Rett og slett la sinnet leke og lære for en dag.

Personlig gleder hun seg mest til Sigrid Bonde Tusvik og Louise Fuchs.

– Jeg er stor fan av Sigrid Bonde Tusvik, og gleder meg alltid til å høre på henne. Hun er morsom og snakker rett fra levra. Ellers gleder jeg meg til å se Louise Fuchs, min makker i TENK, fordi jeg kjenner henne som utrolig dyktig. Personlighetene dere har valgt til ELLEtech og temaene de tar opp er varierte og jeg håper dette vil lykkes i å trekke et bredere og mangfoldig publikum, sier Ringnes.

Josephine Goube kommer også til ELLEtech!

ISABELLE RINGNES VIL VEKKE INTERSSE FOR TEKNOLOGI

På ELLEtech skal Ringnes snakke om eksponentiell teknologi og hvordan den brukes til å forandre verden til det bedre. Målet hennes er å vekke en interesse for teknologi og at publikum blir inspirert til å ville lære mer senere. Og kanskje til og med ta del i å forme den.

– Eksponentiell teknologi er teknologi som forbedres og utvikles med en konstant dobling i hurtighet. Jeg kommer til å gi et overblikk av den teknologiske utviklingen og hurtigheten i den, og fortelle om noen futuristiske trender. Men også belyse noen teknologier vi tar i bruk i dag. Jeg vil utfordre publikum til å tenke litt over potensielle utfordringer og muligheter, og opplyse om en del av teknologiene som kommer til å ta en større del i forme fremtiden vår.

Nordens største blogger: Isabella Lowengrip til ELLEtech

DIGITALE TRENDER

Vi måtte selvfølgelig spørre Isabelle om hvilke digitale trender hun følger spesielt med på nå for tiden.

– Jeg synes bioteknologi er uhyre spennende. Jeg er spesielt opptatt av CRISPR genteknologien og de forskjellige teknologiene som integreres i kroppen for å hjelpe funksjonshemmede og kronisk lidende. Jeg må selvfølgelig nevne kunstig intelligens også fordi det i prinsipp angår alt og alle. Men særlig kunstig intelligens, som en kreativ assistent, er et interessant felt å følge. Som for eksempel at du kan fortelle en maskin hva du ønsker å få til, og så gir den deg noen forslag. Det kan være alt fra å komponere en sang, kode en app, lage et bilde eller skrive en tekst – helt uten menneskelig input.

Vi gleder oss til å høre Isabelle Ringnes på ELLEtech!

Les alt om konferansen og kjøp billetter her!

Vinn billetter: Vi gir bort billetter til deg og en venn!

Powered by Labrador CMS