ELLES JULEKALENDER LUKE 17

I dagens luke finner du fantastiske produkter fra Ole Henriksen, til en verdi av kr 1280!

Publisert Sist oppdatert
Annonse

Produktene er fra Ole Henriksens nye og unike Transform PLUS-serie, og inneholder særlig en skikkelig kraftig super-ingrediens.

Premien har en samlet verdi av kr 1280. Vi kårer hele tre heldige vinnere!

Les mer om de fantastiske produktene under, og klikk deg inn på vår Instagram-konto og delta i konkurransen!

Gir uovervinnelige resultater

Det er ikke akkurat en hemmelighet at en grå og gusten vinterhuden kan trenge litt ekstra pleie og kjærlighet. Da er de helt perfekt at Ole Henriksen har skapt en helt unik skjønnhetsduo, ved navn Transform Plus som består av:

  1. Glow Cycle™ Retin-ALT Power Serum
  2. Transform PLUS Goodnight Glow™ Retin-ALT Sleeping Crème.

Med den nye super-ingrediensen bakuchiol, ett naturlig retinol-alternativ hentet ut fra ayurvedic babchi herb, tilbyr disse formlene eksepsjonelle aldersbekjempende fordelere – alt uten risikoene forbundet med retinol.

1. Serumet

Start dagen med en fornyet hud!

Dette banebrytende serumet, ved navn Glow Cycle™ Retin-ALT Power Serum, gir umiddelbare og langsiktige fordeler ved å utnytte den konsentrerte kraften til ingrediensen bakuchiol for å jevne ut hudtonen og redusere utseendet på fine linjer, rynker, porer og mørke flekker.

Det aller beste med dette produkter er at det er designet for både dagtid og nattbruk, slik at du kan få aldersbestemte fordeler døgnet rundt.

Serumets lavendelfarge gir en ekstra øyeblikkelig lysnende effekt på en litt blass hudfarge.

Serumet koster kr 635.

2. Nattkremen

Våkne opp til din drømmehud, ved hjelp av Goodnight Glow!

Den rike nattkremen retter seg mot fine linjer, rynker og mørke flekker, samt strammer opp. Produkter inneholder også kraftig eksfolierende ingredienser med fuktighetsgivende og nærende for å opprettholde optimal fuktighet.

Nattkremen koster kr 645.

Powered by Labrador CMS