ELLES festfavoritt

Si BONJOUR til din nye bestevenn gjennom julestria... Philips steamer fra Elkjøp!

Publisert Sist oppdatert

Partytrikset

Velkommen kjære desember- måneden for julebord og vennineluncher, julegaveshopping, året skal bli ferdig på jobben, hjemmet skal bli skinnende rent, litt mer stress ankommer livet og man har generelt litt mindre tid. Puuuuhhh - Da er det fint å ha ett par partytriks fra Elkjøp på lur som gjør hverdagen din bittelitt enklere og vil spare deg for massevis av tid!

Philips Comfort Touch tøydamper fra Elkjøp vil få plaggene dine til å se fantastiske ut på et blunk! Tøydamperen fjerner krøller og rynker fra alle tekstiler, og man kan velge mellom hele 5 dampnivåer.

https://youtu.be/JTI7AuXnXT4

Plagg blir mye mer chic når de er rynkefri, og med en steamer i hus får man piffet opp plaggene sine raskt og effektivt! Det vi elsker mest med denne steameren er at den er skånsom mot plaggene, vi kan også bruke den på delikate stoffer som kasjmir og silke. Det å bruke en tøydamper fjerner også bakterier og lukt, så man fresher opp plagget uten å måtte slenge den til vask. Bra for miljøet, snill mot klærne og tidsbesparende -en kombinasjon vi ELLEsker!

Få perfekte klær på kort tid til julebordet

Som ELLE leser får du nå 300 kroner i avslag på denne ved å bruke rabatkode ELLE300 på Elkjøp.no - en gave til degselv nå i julerushen, eller en perfekt gave til en ekte Fashionista som vil ta vare på plaggene sine!

Powered by Labrador CMS