Vi lanserer nettbutikk

Endelig kan vi dele nyheten med dere: sjekk ut ELLEshop!

Publisert Sist oppdatert

I samarbeid med miinto.no lanserer ELLE nettbutikken ELLE x miinto.

ELLE nettbutikk

– Dette er noe helt nytt som vi har samarbeidet med miinto om, og endelig kan vi dele nyheten med ELLEs lesere, sier sjefredaktør Petra Middelthon.

På miinto.no er det mulig å kjøpe direkte fra Norges beste uavhengige motebutikker. Det vil si at man støtter norske butikker og at varene sendes til deg direkte fra disse. I nettbutikken ELLE x miinto vil ELLE plukke ut sine favoritter fra miintos kollektiv med mer enn 400 av Norges uavhengige motebutikker, med merker som Ganni, byTiMo, Rotate by Birger Christensen, Marc Jacobs, By Malene Birger og Stine Goya. Samt fra miintos vintage-seksjon, der man kan handle pre-loved vintage-skatter fra noen av verdens mest eksklusive motehus, som Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Celine, Hermès og Prada.

ELLE x miinto

Miintos store utvalg av kvinneklær, herreklær, sportstøy og tilbehør, gjør miinto til Skandinavias største moteportal. Nå blir ELLE en del av dette.

– ELLE har de siste to årene satset tungt digitalt og dette er en del av den digitale satsingen. Miinto har et fantastisk utvalg i tillegg til at produktene kommer fra norske uavhengige butikker. Dette er en mer kortreist måte å handle på nett på, og vi i ELLE er veldig opptatte av å støtte den norske handelsstanden. At fysiske butikker sliter etter at netthandelen tok av, er dessverre et faktum, men ved å handle på ELLE x miinto støtter du de fysiske butikkene. I tillegg er nettbutikken utrolig brukervennlig, det er få trinn fra handlekurv til varen er bestilt og levering og returnering er rask, trygg og enkel, sier digitalredaktør Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg.

– Vi er både glade og stolte over å kunne samarbeide med en så flott, kunnskapsrik partner som ELLE! Det ikke mange vet er at ELLE har lokal produksjon og lokale ansatte. Dette går hånd i hånd med vårt konsept. Jeg mener dagens lansering sier mye om fremtidens retail. Lokale varer og klesprodusenter skal bli prioritert først, før man eventuelt henter varer fra utlandet. Det er noe helt annet enn hva våre konkurrenter på kontinentet gjør. Dette er definitivt en merkedag for magasinbransjen. Jeg vil gratulere hele ELLE teamet for en super entreprenørånd så langt og jeg ser frem til å lære mer om hva leserne synes om konseptet, sier markedssjef i Miinto Norge.

Besøk ELLE-shopen her!

– På ELLE x miinto får du det aller siste når det kommer til trender og masse inspirasjon til å shoppe de fineste tingene som vår kommersielle redaksjon har valgt ut. Er det noe ELLE kan, så er det mote og er det noe miinto.no kan, så er det nettshopping, sier Jenssen Leirvåg.

Powered by Labrador CMS