ELLE tester: Samsung Galaxy S21 og Galaxy Buds Pro

Årets store nyheter fra Samsung innfrir.

Publisert Sist oppdatert

I januar lanserte Samsung de nye smarttelefonmodellene, Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra med de mest avanserte og intelligente mobilkameraene hittil.

Samsung Galaxy S21

S-serien fra Samsung er merkets premium, og også denne gangen innfrir de.

Med nytt, lekkert design, freshe farger, kamera i verdensklasse og den beste skjermen noensinne, er dette telefonen for deg som er opptatt at kvalitet, design, foto og video.

Bildekvaliteten og kamerafunksjonene er enestående og med Super Steady-funksjonen kan du enkelt lage video i topp kvalitet uten å måtte bruke andre hjelpemidler enn telefonen.

Andre geniale nyheter er Directors View, som gjør at du raskt kan veksle mellom og velge aktivt kameralinse under opptak.

Vlogger View gjør det mulig å filme med kameraene bak og foran på telefonen samtidig.

En ny 3D-analyse skiller motivet fra bakgrunnen i detalj og gir deg mulighet til å ta selfies til et nytt nivå, og vi må også trekke fram at kameraet gir fantastiske bilder også under dårlige lysforhold.

Galaxy S-serien er klar for 5G og har hurtiglading hvor batteriet lader til mer enn 50 prosent på 30 minutter.

Vi har testet Samsung Galaxy S21, som kommer i phantom violet, phantom gray, phantom pink og phantom white.

Prisene er fra kr. 9790.

Samsung Galaxy Buds Pro

De nye trådløse øreproppene fra Samsung er noe av det mest imponerende vi har testet når det kommer til støyreduksjon og lydkvalitet.

De er enkle å bruke, sitter godt i øret og samtalelyden er eksepsjonell. Men for å få full uttelling må du ha Samsung-telefon og appen Galaxy Wearable, som ikke støttes av iOS.

Øreproppene tilpasser seg miljøet for å optimalisere lydopplevelsen, og gjenkjenner stemmen din så de automatisk kan regulere støy rundt deg og slå av musikken når du snakker.

Fulladet har de åtte timers batterikapasitet med 20 timer reserve i ladeetuiet.

Og med SmartThings Find finner du fort ut hvilken veske du la de i sist, eller hvem som har lånt dem hjemme...

Enten du skal lytte til musikk, trene, høre på podkaster, talks i Clubhouse, reiser mye, har mye støy på hjemmekontoret, hater dårlig lyd og støy i digitale møter eller elsker å snakke i telefonen når du er på farta, er dette definitivt øreproppene for deg.

Samsung Galaxy Buds Pro kommer i tre farger: Phantom Black og Phantom Silver og Phantom Violet og koster kr. 2490.

Powered by Labrador CMS