Alt du må vite om den nye Samsung Galaxy A-serien

Sjekk det ville kameraet på Galaxy A80!

Publisert Sist oppdatert

Denne uken lanserte Samsung den nye Galaxy A-serien med modellene A80, A70, A50, A40 og A20e.

Dette er Samsungs skarpeste produktlinje i midtsegmentet noensinne.

Serien består av fem unike telefoner, noe som gir kunden muligheten til å finne en telefon som passer akkurat deres livsstil, behov og budsjett. Uansett om man trenger den største og lyseste skjermen for å se sitt favorittinnhold, et kamera med trippel super-vidvinkellinse for å fange høydepunktene i livet eller en telefon med batteritid i toppklasse – så har A-serien noe for alle.

Galaxy A80

– Telefonene i Galaxy A-serien er utrustet med førsteklasses teknologi og innovasjon kombinert med unikt design. Midtsegmentet utvikles raskt og kundene stiller høye krav til funksjonalitet. Vi i Samsung er derfor glade for å kunne tilby telefoner med god skjermkvalitet, kamera og batteri for å treffe kundenes behov. Vi ser en økt trend for mer visuelle og grafiske metoder for kommunikasjon og A-serien finnes nettopp for dette, sier Daniel Kvalheim, produktspesialist for telekom i Samsung Norge i en pressemelding.

Den mest spennende nyheten er Galaxy A80.

Den samler alle funksjoner med et innovativt, roterbart kamera som gir deg helt nye muligheter til å fotografere og filme.

Med tre kameraer får du enda flere kreative muligheter. Det roterbare kameraet skyves opp bak skjermen og tar like bra bilder på begge sider, noe som gjør at du ikke lenger må gå på kompromiss med kvaliteten på selfies.

Uavhengig av vinkel kan man bruke hovedkameraet på 48MP f2.0, super-vidvinkelkamera og et dybdeeffektkamera for en bokeh-effekt. Du kan også ta skarpe bilder i dårligere lys takket være et lysinnslipp på f2.0 og Dual Pixel-teknikken. Ettersom kameraet ikke tar plass i displayet får man en maksimal skjermopplevelse, der en kraftfull prosessor og høy batterikapasitet gir smidigere multitasking og bedre spillopplevelser.

Det skader heller ikke at telefonen er rålekker.

NB! Vi var med Samsung på lansering i Milano. Samsung betalte for reise og opphold.

Powered by Labrador CMS