Dette må du vite om iPhone 11

Nå kommer de nye iPhonene 11 Pro og 11 Pro Max.

Publisert Sist oppdatert

Dette er nytt på iPhone 11

iPhone 11: Apple har lansert de nyeste iPhonene, som de kaller «de kraftigste og mest avanserte smarttelefonene».
Men hva er forskjellen på iPhone XR og iPhone 11? Hva er nytt?

Ny skjerm: Den nye Super Retina XDR-skjermen er en proffskjerm med den mest lyssterke skjermen noensinne i en iPhone.

Bedre batteritid: Den kraftige A13 Bionic-chipen leverer uovertruffen ytelse for alle oppgaver samtidig som den gir en enorm forbedring i batteritid slik at du enkelt klarer deg hele dagen.

iPhone 11 Pro har opptil fire timer mer batteritid per dag enn iPhone Xs, og iPhone 11 Pro Max har opptil fem timer mer enn iPhone Xs Max.

Bedre kamera: Med et nytt trippelt kamerasystem får du en kameraopplevelse på proffnivå med et ultravidvinkel-, vidvinkel- og telekamera, som gir enorme forbedringer for fotografering under dårlige lysforhold og den høyeste kvaliteten for video i en smarttelefon, som er glimrende for opptak av actionvideoer.

Trippelkamera: Trippelkamerasystemet tar portrettmodus til et nytt nivå med muligheten til å velge vidvinkel- og telefotobilder, som gir portrettmodus en bredere synsvinkel som passer perfekt til å ta portretter av flere personer. Telekameraet har en større ƒ/2,0-blenderåpning for å fange 40 prosent mer lys sammenlignet med iPhone Xs for bedre bilder og videoer.

Bedre videofunksjon: iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max setter en ny standard for video, med den høyeste videokvaliteten i en smarttelefon noensinne. Alle kameraene i det triple kamerasystemet tar opp 4K-video med utvidet dynamisk område og har videostabilisering i kinokvalitet.

Selfie i slow mo: Med nye iPhone 11 kan du ta slow-motion selfie-videoer!

Nye farger: iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i fire finisher, blant annet en helt ny «midnattsgrønn».

Tåler mer: iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har det sterkeste glasset noensinne i en smarttelefon og har IP68-rangering for vannbestandighet ned til opptil 4 meter i opptil 30 minutter, og er beskyttet mot dagligdags søl som kaffe og brus.

Raskere: A13 Bionic er den raskeste chipen i en smarttelefon noensinne og gir uovertruffen ytelse for alle oppgaver iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max håndterer.

Bedre lyd: Romtilpasset lyd tilbyr en oppslukende surroundlydopplevelse, og Dolby Atmos leverer kraftig lyd til iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max vil være tilgjengelige i modeller på 64 GB, 256 GB og 512 GB med priser fra henholdsvis 11.990 kroner og 12.990 kroner fra fredag 20. september.

Powered by Labrador CMS