Slik styler du kasjmirgenseren

Foto: Imaxtree og produsentene

Plagget som har fast plass i jobbgarderoben om høsten.

Publisert Sist oppdatert

Bonjour jobbgarderoben!

Det å ha en ganske så «stram» jobbgarderobe er alfa omega for stemningen på morgenkvisten – i hvert fall synes vi det. En kleskrise kan ødelegge både humøret, stjele tid og man ender jo som oftest opp med det første antrekket man tok på seg uansett.

En jobbgarderobe bestående av plagg som en dressbukse, en oversized blazer og et par fine kashmirgensere kommer man langt med. Gå for enkle silhuetter og fine tekstiler, og kjør heller på med litt accessoirer som gjør litt ut av seg.

I det siste har vi brukt mer høye hæler på kontoret, og vi har funnet et par perfekte kilehæler som man kan bruke til fine dressbuksene med gulrotben, anklekorte jeans eller til sesongens fine strikkekjoler.

Et av hovedingrediensene i en norsk (les: kaldt klima) jobbgarderobe er kashmirgensere. De er hakket mer sofistikerte en vanlig ull og bomull, de holder deg varm og de er såkalt garderobeklassikere.

Hvis du investerer i et par klassiske – enten med høy eller rund hals, gjerne i noen basic farger som beige, svart eller grå, så har de lang levetid og gir jobbgarderoben det lille ekstra. Hverdgasluksus rett og slett.

Foto: Imaxtree

Tilbehør som et lite belte med gulldetaljer og en lekker veske gir antrekket det lille ekstra, samtidig som du holder deg sofistikert og chic!

Shopping – kasjmirgenser:

Lekker kashmirgenser med høy hals fra Arket, kr 1950 (annonse).

Svart klassisk kashmirgenser fra H&M, kr 1299 (annonse).

Oversized kashmirgenser med hals fra WildWool, kr 2999.

Beige pologenser i kashmirmiks fra H&M, kr 999 (annonse).

Dressbukse med oppbrett fra Other Stories, kr 790 (annonse).

Style med:

Nydelig grå jakke med belte i midjen

Jakke fra One & Other, kr 4999 (annonse).

Veske med gulldetaljer fra Stand Studio, kr 3899 (annonse).

Belte med gulldetaljer fra Lindex, kr 249 (annonse).

Perfekte svarte skinnskoletter med kilehæl fra Zara, kr 1195.

Powered by Labrador CMS