Nnennas ønskeliste i desember

Dette står på ønskelisten til ELLE-profil Nnenna Echem akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

ELLE-profil Nnenna Echem har et talent for å oppdrive nye og relativt ukjente klesmerker. Og det digger vi!

Noe annet vi digger med Nnenna, er den eklektiske og fargerike klesstilen hennes.

Vi spurte Nnenna hvilke fem ting hun har på ønskelisten sin til jul og her får du svaret:

På listen står blant annet et par stilige støvletter, en kul jakke og en fuskepelshatt.

Og vi må faktisk innrømme og si at vi har lyst på alt på ønskelista til Nnenna vi også!

Dette ønsker ELLEs Nathalie Helgerud seg akkurat nå.

Santa baby...

Fuskepelshatt fra Emma Brewin, kr 3400.

Jakke fra Saks Potts, kr 13 600.

– Vinteren er kald og mørk, og det frister å pakke seg inn i store boblejakker. Og som ellers i året, så liker jeg å kle meg i farger, og vinteren er intet unntak. Øverst på ønskelisten står denne fuskepelshatten fra den engelske designeren Emma Brewin. Jeg bestilte den nylig hjem til meg og gleder meg så masse til å bruke den i vinter.

– Neste på min ønskeliste er en lang skinnjakke fra Saks Potts med sauepels. Denne blir så fin å bruke på litt mildere dager. Det danske klesmerket Saks Potts er virkelig et av mine favorittmerker!

Veske fra Stand Studio, kr 1700.

– Jeg elsker også det svenske merket Stand Studio! Jeg kunne fint ha gått i det meste fra deres kolleksjoner. På ønskelisten i vinter så står flere av deres faux fur-vesker. Disse er geniale, for de varmer også hendene! Denne i sort/hvitt passer garderoben min perfekt.

Solbriller fra Loewe, kr 2650.

– Selv om solen sjeldent er å se om vinteren, så kan man allikevel få bruk for solbriller. Jeg elsker disse fra Loewe! De er oversized og passer ansiktsformen min helt perfekt. Dessuten elsker jeg den fine oransje fargen på brillen.

Støvletter fra Miista, kr 3900.

– Sist jeg var i København på Fashion Week, ble jeg introdusert for det engelske skomerket Miista. De har utrolig kule sko. Disse fra Miista står høyt på ønskelisten min. De er nok ikke velegnet til den norske vinteren, men kan fint brukes andre steder med mindre snø.

Powered by Labrador CMS