Sniktitt i juliutgaven

Har du ikke rukket å kjøpe juliutgaven av ELLE enda? Få en sniktitt i bladet her! Psst sommerens kuleste solbriller følger også med...

Publisert Sist oppdatert

I juliutgaven av ELLE finner du en masse inspirasjon og godt lesestoff til alt fra piknik i parken til late dager på en solfylt strand. Les om det nye trendfenomenet krystaller, møt hunken Alexander Skarsgård og få en masse inspirasjon til hvordan du bør kle deg i sommer. I tillegg får du som leser av ELLE, sommerens kuleste solbriller med på kjøpet.

Abonner her!

På coveret - Charlize Theron

Den Sør-Afrikanske skuespilleren Charlize Theron er Norges-aktuELLE med filmen "Tully". Les stort intervju med henne i juliutgaven av ELLE.

ELLE-trender

Akkurat nå har vi frynser på hjernen, la deg inspirere i ELLE nummer 7. Og vi gir deg masse inspirasjon til hvordan du bør kle deg fresht i sommer.

Som allltid, finner du masse lekre moteserier i ELLE!

Intervju - Alexander Skarsgård

Vi har møtt hunken Aleksander Skarsgård som innrømmer at han er veldig svak for damer.

Krystallklart

Krystaller skal ha helbredende evner. Men hvilke krystaller som er best for deg, er ikke bare tilfeldig. Journalist Erica Mathiesen har tatt et dypdykk inn i krystallenes verden.

ELLE - Skjønnhet

Hvilke skjønnhetsprodukter du bør bruke i sommer og hva som er det hotteste denne sesongen, kan du leser mer av i juliutgaven.

Mat - Grillende godt

Og vi serverer selvfølgelig deilige oppskrifter som garantert gir deg vann i munnen!

Reise - Bali

ELLE-blogger Cecilie Mevatne har vært i Bali. Få hennes beste reisetips i siste nummer av ELLE!

Du finner ELLE i alle daglivarebutikker og kiosker. Har du noen tips eller spørsmål til redaksjonen? Ta kontakt med oss HER.

Powered by Labrador CMS