ANNONSE

ELLE lanserer fem farger for hjemmet

Nå kan du male hjemmet med farger utviklet av ELLE, i samarbeid med Alcro.

Publisert

Det er med stor stolthet at vi endelig kan dele resultatet av vårt samarbeid med malingsprodusenten Alcro. Fem farger til hjemmet, inspirert av vår ultimate muse, Paris.

Fargene i kolleksjonen spenner seg fra det feminine og elegante, til det svale og delikate, og er utviklet med ideen om at de kan brukes sammen og kombineres på utallige måter – som plagg i en vel-kuratert garderobe.

Til Paris, vår muse …

Vår kreative prosess startet i fellesskap, da hele redaksjonen fikk i oppgave å finne fram og presentere ulike objekter, minner og ting fra sitt eget hjem, som kunne være til inspirasjon og potensielt bli til referanser for kolleksjonen som nå er faktum: En burgunderfarget stiletthæl i velour, en rosa alluminiumstube med håndkrem, et par vanilje-fargede jeans, samt analoge bilder av ulike dører i Paris, og en souk i Casablanca.

Deretter gikk turen til Stockholm, hvor vi fikk bli med inn i selve hjertet av Alcro – farge-labben. Her ble vi møtt med stor tillit og frie tøyler, og fikk dessuten god veiledning av Alcros egen fargeekspert, Yvonne Karlsson.

– Vi er utrolig stolte av denne kolleksjonen, spesielt takket være den inspirerende prosessen underveis, som har fått kreative ringvirkninger vi bare kunne drømme om.

Kolleksjonen er tilgjengelig hos Alcro fra og med 12. juni.

Les couleurs …

Prêt-à-Porter

En feminin, håpefull og delikat farge. Inspirert av Magnolia-blomstringen i Jardin du Palais Royal, det ikoniske Maison Rose i Montmartre, og ballerinasko i sateng.

Parisienne

En sensuell, elegant og feminin farge som oser av styrke og lidenskap, inspirert av vår evige muse – Paris.

Le Ciel

En frisk og lett nyanse i krysspunktet av blått og grønt. Et etterlengtet utpust, inspirert av naturen.

Vanille

Delikat, varm, og nostalgisk. Inspirert av sollys, dessert og parfyme.

Carte Blanche

Et blankt lerret, som skapt for den klassiske parisiske leiligheten. Inspirert av bomullskanvas, blafrende gardiner, og nye begynnelser.

Bold, bolder, Bollo …

I samarbeid med Fogia og Kvadrat har vi fått produsert to eksklusive lounge-stoler i til lanseringen av Alcro x ELLE-kolleksjonen. Bollo-stolen er designet av norske Andreas Engesvik, og har allerede fått status som et moderne designikon.

Bollo-stolen fra Fogia i fargene Parisienne og Prêt-à-Porter med teskstiler fra Kvadrat.

Selve rammen er lakkert i to av fargene fra kolleksjonen, Parisienne og Prêt-à-Porter, og stolene er trukket i tekstiler fra Kvadrat/Sahco.

Powered by Labrador CMS