Min desember: ELLEs Jules Reitan

Jules er intern i ELLE og her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Publisert Sist oppdatert

Jules Reitan har denne høsten vært intern i ELLE.

Hun er utdannet motejournalist fra London, og her kan du lese om hvordan hun feirer jul og få noen eksperttips til antrekket.

Jules` desemberplaner

Hva liker du best med desember?

Ditt beste juleminne?

– Jeg liker at man begynner å se tilbake på det året som har gått. Jeg reflekterer over hva jeg har fått til i løpet av året og begynner å tenke på hva jeg vil få ut av det neste. Det er også en tid hvor jeg kjenner at jeg er ekstra takknemlig for alle de gode menneskene jeg har rundt meg.

Her må vi nevne at Jules selv har drevet med dans i mange år!

– Mitt beste juleminne er en tradisjon fra da jeg var liten og julen fortsatt var veldig mystisk. Hvert år tok besteforeldrene våre med meg, og søstrene mine til Operaen for å se Nøtteknekkeren. Kledd i årets nye julekjole reiste vi inn til et mørklagt Oslo som kun var opplyst av julelys og snø. Jeg husker at det kriblet i magen før vi gikk inn i salen og jeg satt som et tent lys under hele forestillingen mens jeg drømte om å danse på scenen selv.

Hvordan skal du feire julen i år?

Hvor mange fester/middager skal du på i desember?

– Som de fleste andre kan jeg tenke meg. Jeg skal ha en lang og rolig julemorgen hvor jeg slapper av med en god frokost. Selve kvelden skal jeg feire hjemme med familien min og god mat.

Hva skal du ha på deg?

– Mange nok!

Kjole fra The Row, 18.475,-

– Jeg er egentlig ikke et kjolemenneske, men jeg føler det hører julen til og går gjerne for en lang variant. Jeg liker det minimalistisk, så en lang slip-dress med blazer over er akkurat den looken jeg vil ha. Har ikke bestemt meg for noe enda, men tenker noe ala det her:

Blazer fra The Row, 36.800,-

Sko fra Bottega Veneta, 6.600,-

Hva er ditt beste klestips når det kommer til fest?

Jeg sikler etter disse nydelige fra Kwaidan Editions:

– Julen er en tid for å skinne, men du skinner alltid best når du føler deg bra. Hvis noe ikke føles riktig eller er ukomfortabelt - leave it. Dersom jeg er i tvil slår det aldri feil med en oversized dress. En maskulin silhuett styler jeg med smykker – enten helt enkelt eller statement - alt ettersom hva jeg er i humør til.

https://www.instagram.com/p/B4PwhvGhl55/

Og denne fra Acne Studios kan fort bli min nye investering:

Jakke fra Acne, 7.500,- //Bukse fra Acne 4.400,-

Hva er ditt beste julegavetips?

Rensemelk fra Aesop, 300,-

– Jeg liker best å overraske ved å gi bort noe som jeg selv liker, og som vedkommende ikke visste at de trengte. Tidligere i år prøvde jeg en mild rensemelk fra Aesop som virkelig har gitt en fuktboost til huden min. Denne tror jeg at kan gjøre underverker for flere og til 300 kroner, er det den perfekte venninnegaven.

Hva ønsker du deg til jul i år?

Veske fra Bottega Veneta, 24.800,-

– På toppen av min ønskeliste ligger denne vesken fra Bottega:

Øredobber fra Hasla, 2.999,-

– Disse øredobbene fra Hasla er så fine. Enkel design, men likevel gjør teksturen at de ser helt unike ut.

Bukse fra Weyhe 8.450,-

– En av de kuleste damene jeg vet om på Instagram (Maja Wyh) har kommet med egen kleskolleksjon. Jeg ønsker meg denne buksa!

Hva er favorittjulelåta di?

Favorittjulefilm?

– Miljøskadet av å jobbe i klesbutikk er jeg lei av de fleste julesanger, men er det én sang jeg gleder meg til å høre hvert år er det When You Wish Upon a Star, det er noe helt magisk ved den.

Team ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, torsk eller nøttestek?

– It’s a Wonderful Life, den er så fin.

– Team pinnekjøtt helt klart. Vi har alltid ribbe, men i år har jeg klart å overtale familien om at vi må ha pinnekjøtt også.

Powered by Labrador CMS