Elle-redaksjonens interiørønsker

Dette er interiøret ELLE-jentene vil ha nå!

Publisert Sist oppdatert

Vi gjør ekstra plass til interiør fordi dette er årstiden vi nordmenn tilbringer mest tid innendørs, men også fordi vi savner den norske utgaven av ELLE Decoration.

Heldigvis har vi mange lekre interiørsaker her!

Her er vår ønskeliste denne sesongen!

Få et hjem i balanse

ELLE-redaksjonens ønskeliste

Petra Middelthon (Sjefredaktør)

Caroline Skjelbred

– Jeg har vært så heldig at jeg har fått reise masse i min karriere, og har besøkt hjem og steder jeg ikke kunne forestilt meg i min villeste fantasi. Steder så inspirerende at man vil ta meg seg en liten bit av dem hjem. Hver gang jeg er i Paris, blir jeg like fascinert av hotellet Hotel Costes, som er fullt av fløyel og parisiske detaljer. Den dempende belysningen, det ekstravagante interiøret og den unike lukten, gir en følelse av at man trer inn i en annen verden, i en annen tid. For å kunne bringe fram litt av denne fantastiske stemningen, også når jeg er hjemme i Oslo, kjøper jeg alltid med meg et duftlys fra Costes når jeg besøker Paris. Noen reisekjøp er jeg imidlertid ikke like heldig med. Som alle maskene og dukkene jeg har tatt med fra Afrika - et kontinent jeg elsker, eller lyktene og teppene som har blitt med hjem etter turer til Marokko. Det blir liksom ikke helt som jeg hadde tenkt i mitt lille, hvite trehus på Lilleaker fra 1924. Men et duftlys fra Costes - det slår aldri feil.

Coffeetable-bok, kr 490 // Tapet fra Kelly Wearstler.

Marthe E. Jakobsen

– Jeg elsker alt interiørarkitekt Kelly Wearstler gjør, og ønsker meg dette tapetet og denne boken!

Skinnsofa designet av Mario Bellini, kr 75 700.

Julie Marlen Engel

– Jeg har vært på sofajakt siden vi flytta inn i ny leilighet for to år siden, og lista over kriterier er lang. Den må være komfortabel, stor, spesiell, konjakkfarget og i skinn, siden hunden er en sofagris. Drømmen er dette kunstverket fra Mario Bellini, som jeg krysser fingrene for at plutselig dukker opp på finn.no til en ok pris. Denne varianten fant jeg på auksjonsnettstedet Wright20.com til kr 75.700.

Lampe fra Design By Us / Eske Interiør, kr 3750.

Nathalie Helgerud

– Øverst på ønskelista mi til leiligheten denne vinteren, står denne New Wave Optic vegglampa fra Design by us. Den vil jeg ha på soverommet fordi den gir helt magisk lys og er nesten et lite kunstverk i seg selv.

Lenestol fra & Tradition, kr 42 895.

Vibeke Ruud

– Jeg har nylig flyttet inn i ny leilighet, og denne stolen står på toppen av min ønskeliste! Little Petra VB1 loungestol fra & Tradition.

Gulvteppe fra Ferm Living, kr 1299.

Ellen Høiby

– Nå som vinteren er rett rundt hjørnet ønsker jeg meg flere lune og vakre gulvtepper i huset mitt - helst et gigasvært som kan ligge under spisestuebordet. Det danske merket Ferm Living lager nydelige møbler, og teppene deres er intet unntak. Elsker dette som ser ut som et kunstverk i seg selv!

Lenestol i eik, kr 25 270 // Coffe Table Book fra Yves Saint Laurent, kr 779 // Telysholder, kr 399.

Ida Davidsen

– Jeg flyttet inn i ny leilighet for et par måneder siden, og ønsker meg nyheter til hjemmet. Jeg elsker møbler i eik og denne lenestolen fra Carl Hansen & Søn er intet unntak.

Sofa i velour, kr 29 297 // Vase, kr 1 167 // Coffe Table Book, kr 1499.

– Jeg drømmer om å eie en sofa i velour, og falt pladask for denne treseteren fra HAY.

Powered by Labrador CMS