Bli med på en ELLEvill dag med oss!

The magazine comes to life: Bli med på moroa!!!! Møt mange bra damer - få gode styling-og shoppingtips, masse inspirasjon og spennende foredrag.

Publisert Sist oppdatert

For første gang inviterer vi i ELLE-redaksjonen til en dag fullspekket med alt det magasinet har å by på!

Det blir lunsj, sjampanjesmaking, spennende foredrag og gode styling- og shoppingtips og foredrag med de kuleste damene.

Sted: Gamle Logen

Tid: 3. November fra kl 11-18

Billettpris: 990,-

Kjøp billett her!

eller

Vipps til 141060 - ELLE Norge

(Merk med fornavn og etternavn i meldingsfeltet)

Hva har Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne på hjertet? Hvordan legge smokey eyes? Hva blir party-sesongens hotteste looks? Hvordan når vi toppen? Hvordan håndterer vi hersketeknikker? Hvordan er Hollywood-stjernene, sånn egentlig? Hvordan ser ELLE ut med DEG på coveret? Alt dette og mye mer får du svar på under ELLE-live, lørdag 3. november!

Bli med på en fantastisk ELLE-dag hvor du blant annet får en eksklusiv goodie bag verdt nesten 3.000 kroner, lunsj, sjampanjesmaking, ELLE-cover med bilde av deg selv, masse inspirasjon, gode styling- og shoppingtips og spennende foredrag

Program ELLE-live

Nathalie Helgerud, Caroline Skjelbred og Petra Middelthon skal snakke om sesongens trender.

  • Moteredaktør Petra Middelthon gir oss en sniktitt på motebildet 2019, i tillegg til at hun hjelper deg med å detoxe garderoben din. Hva skal vi beholde, legge på loftet og selge?
  • Det er party-tid, og ELLEs party girls, Caroline Skjelbred og Nathalie Helgerud viser deg hvordan de styler sesongens hotteste party looks.

Signy Fardal intervjuer ELLEs Virginie Dolata om Hollywood-kjendisene hun har jobbet med.

  • Sjefredaktør Signy Fardal og ELLEs internasjonale Beauty & Celebrities Editor Virginie Dolata avslører hvordan det er å jobbe med de store stjernene som Claudia Schiffer, Julia Roberts og Blake Lively.

Makeup-artist Tomas Erdis, astrolog Sophia Lea og komikerne Tusvik & Tønne kommer alle på ELLE-live!

  • Tusvik og Tønne gjør en «live podcast»!
  • Makeup-artist Tomas Erdis lærer oss hvordan vi legger perfekte smokey eyes, hvordan vi får bedre glød og ikke minst; hvordan vi blir eksperter på hverdagskonturering.
  • Astrolog Sophia Lea lærer oss hvordan vi kan bruke astrologi til å lykkes i kjærlighetslivet.

Live Brekke forteller om høstens interiørtrender.

  • Live Brekke, tidligere sjefredaktør i ELLE Decoration og nå daglig leder i Oslo Deco viser hvordan du kan fornye hjemmet ditt på 1-2-3 og dekker det perfekte party-bordet.
  • Hvordan når vi toppen? Inspirerende Elisa Røtterud forteller om sin reise fra motebransjen til verdens høyeste fjelltopper.
  • Grunnleggeren av SHEconomy®, forfatter, universitetslektor og foredragsholder Benja Stig Fagerland kommer for å snakke om hvordan vi skal håndtere hersketeknikker og om at vi må slutte å sette hverandre i utdaterte båser.
  • Drømmer du om å komme på ELLE-coveret? Motefotograf Truls Qvale sørger for at du får ditt eget, personlige cover.

I tillegg: Lunsj med sjampanjesmaking, neglebar, goodie bags til en verdi av nesten 3.000 kroner og masse herlige overraskelser.

Kjøp billetten din her!

Ta med deg bestevenninna, jentegjengen eller hvorfor ikke mamma på en lørdag fylt med spennende og inspirerende foredrag innen MOTE, SKJØNNHET, INTERIØR, LIVSSTIL og KARRIERE.

Håper vi sees for dette kan du ikke gå glipp av!

Powered by Labrador CMS