Kjærlighetsguide for Jomfruen

Passer med Skorpion, Jomfru og Tyr.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Jomfruen

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2022.

JOMFRUEN

– Passer best med Tyr, Kreps og Steinbukk.

Jomfruen er en kritiker, og er minst like kritisk overfor seg selv som de er til andre.

De er superorganiserte og har et Excel-ark for alt. Og man skal ikke la seg lure av navnet. Jomfruen er nemlig en av de mer sensuelle tegnene i dyrekretsen.De kan virke uskyldige, men de er noen ulver i fåreklær, disse Jomfruene.

Jomfruer er ressurssterke, fleksible og drevet av logikk, men de er også svært sta og satt i sine egne ideer. De kan være sjenerte og sensitive, men også smarte, ambisiøse og ekstremt hardtarbeidende. Jomfruer er private og praktiske, og viser sin kjærlighet ved å ta oppvasken eller ved å hjelpe deg med et av dine prosjekter.

Det er absolutt ikke noe klining i full offentlighet med en Jomfru. De er ikke ekstravagante eller noen store flørtere, og har generelt en ganske avslappa holdning. Jomfruer husker også alle små detaljer, så ikke fortell noen hvite løgner. De glemmer man fort selv, men en Jomfru glemmer aldri.

Jomfruene er perfeksjonister, og kan av og til oppføre seg som om de har en pinne stukket langt opp i rompa. De er ekstremt detaljorientert og kan aldri la noe gå, noe som kan være utrolig irriterende.

Jomfruene liker å kommunisere, og er veldig vokale på det de mener. De kan fort overtale deg til å mene det samme som dem. Baby-daddy er en slik Jomfru, og jeg tror vi bare lar det bli med det, når det gjelder min personlige dating-erfaring med dette stjernetegnet ...

Jomfruer er ofte intellektuelle, og kan gjerne være litt snobbete om sin intellektualitet. De kan finne på å sitere Sartre, og du ender opp med å sitte der som et spørsmålstegn.

Jomfruen hopper ikke inn i forelskelsen, men er heller litt distansert og reservert, avventer litt, og ser den andre an.

De liker å være trygge på hvordan den andre er, og ikke minst på om den andre er «god nok».

Jomfuen er seriøs og er kun ute etter seriøse forhold, så det kan være litt vanskelig å komme ordentlig innpå dem.Men når forholdet først er etablert, vil Jomfruen hjelpe deg til å bli den beste versjonen av deg selv. De har et godt blikk for hva som må til for at du skal ha det så bra som mulig.

Powered by Labrador CMS