Drømmer du om å jobbe i motebransjen, eller å ta neste steg mot en jobb innen interiørfaget? Eller – ønsker du å ta en utdanning innen branding og innovasjon? Da bør du sjekke ut ELLE Educations nye masterprogrammer.

I tillegg til flere kurs innen blant annet mote, design, event og retail, tilbyr ELLE Education nå masterprogrammer i Fashion Marketing, Interior Design og Lifestyle Business (MBA) med oppstart i september/oktober 2021.

Fashion Marketing og Interior Design er 100 % digitale utdanninger, og Lifestyle Business kan gjennomføres både digitalt og med en hybrid-løsning. Les mer om utdanningene her, og søk i dag.

ELLE International og Mindway Liberal Studies tilbyr et unikt utvalg av utdanninger sentrert rundt mote- og interiørdesign, og gjennomføres i samarbeid med Complutense University of Madrid – et av de eldste universitetene i verden med hele 7 nobelprisvinnere som tidligere studenter. 

Påmeldingsperioden er nå åpen for både online- og hybridprogrammer som foregår fra og med september 2021 til september 2022. Søk her. 

Som deltaker får du tilgang til eksklusivt kursmaterielle, forelesninger og digitale videokonferanser med både eksperter og  designere, ledere og ELLE-redaktører.

Les mer om alle utdanningene som tilbys fra ELLE Education her.

Relatert

serier september 2021

Serietips til helgen

Klare for litt sofakos? Disse seriene er vi besatt av om dagen.

Kan man bli avhengig av isolasjon?

Er vi virkelig klare for å gi slipp på nedstengningens komfort og trygghet?

You Sesong 3: Nå er premieredatoen klar

Creepy Joe Goldberg er tilbake...