ELLE DECORATION

Amy Thelwall fra Alabaster Studio gir deg sine beste interiørtips:

– Ikke gå i Instagram-fella!

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Du har kanskje fått med deg interiørbutikken Alabaster Studio? I hjertet av Sankt Hanshaugen i Oslo, ligger den helt unike interiørbutikken Alabaster Studio, etablert av interiørkonsulenten Amy Thelwall.

Amy utenfor sin interiørbutikk Alabaster Studio i Oslo

Ved siden av å drive den meget populære interiørbutikken, jobber Amy også som interiørkonsulent. Hun har det siste året blant annet jobbet tett med motepersonligheten Darja Barannik da hun skapte sin drømmeleilighet.

Amy og Alabaster Studio var inteiørkonsulent for Darja Barannik da hun pusset opp sin nydelige leilighet og ønsket å anskaffe seg noe nytt av kunst, interiør og decor
Vi elsker resultatet av denne nydelige leiligheten

Amy Thelwall – Ny bidragsyter i ELLE:

Gjennom sommeren vil du se Amys matvideoer på vår Instagram @ellenorge, der vil hun dele sine beste oppskrifter på deilig og fresh sommermat. Vi tok derfor en prat med Amy, og har fått hennes beste tips til å skape en fin stil i hjemmet.

5 enkle tips til å oppgradere hjemme:

1. Friske blomster i fine urner og vaser

En enkel måte å oppgradere litt hjemme, er som mange allerede vet ; friske blomster – men gjerne i store vintage urner og vaser.

2. Pynt opp med lange stearinlys

Unn deg gjerne noen hånddyppede, lange stearinlys i en fin farge. Mine favoritter er fra Ester og Erik og er 42 cm lange. Så elegante og staselige!

Stearinlys fra Ester og Erik er en favoritt hos Amy

3. Unike lampeskjermer

Bytt ut kjedelige lampeskjermer med noen i fine farger, gøyale stoffer eller i annerledes form.

4. Pynt med puter

Kjøp kule stoffer på metervare og få sydd opp puter eller sy selv, miks med klassiske ensfarget «base-puter» i lin som ofte er å få tak i billig på f.eks. H&M Home.

5. Gardiner gjør hele rommet

Gardiner forvandler hele stilen i rommet og er en skikkelig investering om du kjøper noen i ordentlig kvalitet eller får det sydd opp hos skredder. Min favoritt gardinstil er franske folder.

Tips til å skape en unik interiørstil:

Ikke la deg styre av trender som kommer og går på Instagram. Kjøp noe du virkelig elsker og kan se for deg å elske i mange år fremover. Unn deg noen få, fine tidløse møbler i god kvalitet du ikke blir lei. Og invester gjerne i en vintage designlampe eller stol som vil øke i verdi, fremfor mange billige møbler som faller i verdi.

Muranolampe fra Alabaster Studio

Personlig synes jeg de hjemmene hvor jeg kjenner igjen personen i interiøret , er hjem jeg føler en spesiell atmosfære i. Å skape en historie rundt ting, med en miks av gammelt og nytt, er det beste.

Hjem må ikke være satt sammen av en dyr interiørdesigner eller være malt i mange ekstreme fargekombinasjoner for å være fine. Hjem skal føles som et hjem – her bor det faktisk mennesker med en historie og personlighet.

Jeg mener et fint hjem blir skapt basert på hva DU synes er fint og som gir deg en trygghet og ro. Har du et fint maleri arvet av bestefar? Heng det på veggen over en kul moderne sjenk og sett favorittlampen din ved siden av.

Bordlamper fra Alabaster Studio

Heng personlige fotografier fra fine reiser på veggen, fremfor svart/hvitt bilder av nakne supermodeller. Kjøp med deg ting på ferier du har gode minner fra. Selv har jeg drassa med meg keramikk, bøker og suvenirer fra hele verden.

Shopping interiør:

Karaffel

Alabaster Studio har egenpodusert servise fra Amalfikysten, og denne karaffelen er øverst på ønskelisten, kr 990Powered by Labrador CMS