Plumpy, glowy, dewy hud med Elizabeth Arden

Gi huden din alt den ønsker seg til jul, med superkapslene fra Elizabeth Arden.

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Elizabeth Arden.

Det er ingen tvil om at huden trenger ekstra kjærlighet og pleie på vinterstid, og med god hjelp fra Elizabeth Arden kan du nå gi huden din alt den har savnet. Ceramide Capsules er en superduo som booster huden din gjennom hele natten, og hele dagen.

Men først av alt; hva er egentlig ceramider?

Ceramider bidrar til å holde huden ung, fuktig og spenstig. Det er naturlige liptider som befinner seg i huden øverste lag. Hudens ceramider fungerer nærmest som sement, og binder hudcellene sammen. Resultatet er en glatt og myk hud. Etterhvert som huden eldes produseres det også færre ceramider, som gjør at hun blir tørr, ujevn og mister spenst. Heldigvis kan det meste ivaretas med en god hudpleierutine.

Se på hudpleierutinen din som viktig egentid, og noe bra du gjør for deg selv. Kos deg med god musikk eller en podcast på badet, og se på det hele som en liten time-out - om det så er snakk om fem minutter.

Allerede i 1990 startet Elizabeth Arden en revolusjon innen hudpleie med utviklingen av en biologisk utviklet, hudidentisk ceramide-teknologi, og nå kan den samme teknologien revolusjonere din hudpleierutine.

Ceramider til morgen og kvelds med Elizabeth Arden

Til morgenrutinen:

På samme måte som mange trenger kaffe for å våkne, er huden også “tørst” om morgenen - og huden våkner aller best med fukt. Det gjelder å gi huden en skikkelig boost som både er pleiende, men også gir deg glød og et godt underlag dersom du skal påføre makeup.

I en lekker liten kapsel finner du Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum - og plumping er et ord vi kan like når det er snakk om huden. Kapselen inneholder hudpleiefavoritten Hyaluronsyre, som tilfører huden mengder med fukt, samt Ceramider som sørger for å holde på fukten.

Resultatet er en plumpy, fast og fuktet hud. Et annet ord vi elsker når det er snakk om hud er dewy - og huden blir definitivt drømmende dewy med hjelp fra denne super-kapselen. Serumet påføres etter rens, før fuktighetskrem hver morgen. Vi elsker å starte dagen med plumpy, dewy og glowy hud!

Som en bonus er kapselen nedbrytbar, og laget av et 100% vegetabilsk og mineralbasert materiale.

Til kveldsrutinen:

Vi vet at “nattskiftet” er essensielt for optimalisering av huden, og uansett hvor trøtt du er anbefaler vi at du ikke tøyser bort kveldsrutinen. Det du gjør i kveldsrutinen er ansett som det aller viktigste du gjør for huden i løpet av dagen. Start med en god rens for å fjerne sminke og diverse “moro” huden har blitt utsatt for i løpet av dagen.

Deretter er det klart for den virkelige moroa. Med Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum får huden virkelig pleien den behøver. La serumet gjøre jobben, samtidig som du får en god natts søvn.

Denne kapselen inneholder Retinol som målrettet jobber med å stramme opp og fornye huden, samt redusere fine linjer og rynker. På samme måte som med Hyaluronsyren på morgenen, passer også dette nattserumets ceramider på at Retinolen får gjøre jobben sin i fred.

Serumet bedrer også hudens cellefornyelser ved å støtte opp om hudens naturlige fornyelsesprosess, samt reduserer synligheten av porer. Innkapslingen beskytter det lyssensitive retinolen, og gjør hver påføring ekstra effektiv. Avslutt kveldsrutinen med en god fuktighetskrem.

Til sammen utgjør Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum og Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum den ultimate duo for huden din. De jobber sømløst for at din hud skal være fuktet og plumpy, og for å redusere fine linjer og aldringstegn.

Alt dette imens du lever livet ditt!

I dagens luke kan du vinne 60 kapsler Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum og 60 kapsler Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum til en verdi av 1870,- gjennom å delta i dagens konkurranse.

Klar for en bedre hud? Klikk her for å delta!

Powered by Labrador CMS