ELLE LOVES: Norrsken Pure Mineral llluminating Foundation

For deg som aldri får nok av glød!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med IDUN Minerals.

I forbindelse med ELLE Beauty Awards 2022 har vi kåret våre skjønnhetsfavoritter. Er det noe vi alltid er på jakt etter, når det kommer til skjønnhet, så er det glød! Glød, glød og atter glød.

Det er lite som oser av en sunn, fresh og lykkelig hud på samme måte som en fantastisk glød.

Jakten på glød begynner selvfølgelig med grunnleggende ting som søvn, og at huden er gjennomfuktet og tas godt vare på gjennom blant annet hudpleie. I tillegg liker vi å sørge for siste finish gjennom gode makeup-produkter som både lar din glød skinne gjennom, men som også jevner hudtonen og tilfører mer glød.

Og la det være sagt at på denne tiden av året setter vi ekstra pris på alt som gir det lille ekstra.

For en vakker, glødende og dewy look

Derfor har vi lagt vår elsk på svenske IDUN Minerals og deres Norrsken Pure Mineral llluminating Foundation. Den silkemyke teksturen smelter inn i huden, og føles nærmest vektløs. Den har lett til medium dekkevne, men dersom du trenger ekstra dekk er den såkalt buildable, og mulig å bygge i flere lag frem til du oppnår ønsket dekk – alltid med en glødende finish!

Den er beriket med rensende mineraler, Vitamin E og tyttebærolje, som til sammen sikrer den perfekte balansen mellom makeup og hudpleie, uten å tørke ut huden eller tette igjen porene.

Norrsken Pure Mineral llluminating Foundation passer for alle hudtyper, men er spesielt egnet for tørr hud.

Du finner IDUN Minerals på Apotek, Vita.no og Blivakker.

Simply pure and clean

IDUN Minerals ble etablert i Stockholm for mer enn 10 år siden og gjennom deres nære samarbeid med hudleger og forskere utvikler produkter med effektive formler og et resultat av høy kvalitet, takket være ingredienser som beskytter og pleier huden. Produktene er skapt for å passe alle hudtyper, selv de mest sensitive.

IDUN Minerals et økt fokus på lokal produksjon og åpenhet, samt å redusere produktenes avtrykk. Utvalgte produkter fra IDUN Minerals bærer også Svanemerket, har vunnet priser fra både Swedish Beauty Awards og Scandinavian Global Makeup Awards, og er anbefalt av svenske Astma & allergiforbundet. IDUN Minerals dekker hele skjønnhetssegmentet fra hudpleie til hårpleie og makeup.

Powered by Labrador CMS