4 freshe tips

Foto: Stefania Paparelli

Disse tipsene vil garantert gjøre hverdagen enklere for deg!

Publisert Sist oppdatert

Små forbedringer, kan gjøre underverker for hverdagen din. Som å starte dagen med sellerijuice, pleie kroppen og lage god mat.

Her får du fire freshe tips som gjør morgenrutinene sunnere for både kropp og sinn, og middagsrutinene litt morsommere og mer smakfulle.

Superselleri

Glem ingefærshots og grønnkålmiksturer. Det er den gode, gamle stangsellerien som er årets hotteste og sunneste grønnsak, skal vi tro helseguruer og sunnhetseksperter verden over.

Selleri er en naturlig «vanndriver» som hjelper kroppen å bli kvitt avfallsstoffer og overflødig væske. Den har også antiinflammatoriske egenskaper og bidrar til å regulere magesekken og tarmenes bakterieflora, styrker immunforsvaret, bedrer fordøyelsen og gir deg mer energi. Skeptisk? Ta deg en runde på Google, og vi kan nesten garantere at sellerijuicen snart er fast inventar i din morgenmeny.

Strekk deg

En strekk- eller fem - om dagen gjør underverker for kropp og sjel.

Dyra gjør det, babyer gjør det, du gjør det, til og med fuglene gjør det. Men gjør du det ofte nok? Å gi kroppen en god og lang strekk hver morgen, gjerne i et par minutter, sender signaler til hjernen om at det er på tide å våkne opp, og kan derfor gjøre det litt enklere å komme seg ut av senga. I tillegg setter det i gang blodsirkulasjonen, kan virke stressreduserende og øker fleksibiliteten, så du kan med fordel legge til en god strekk eller fem i løpet av arbeidsdagen også.

De bortglemte

Fotpleieprodukter fra Meraki, fra kr 79.

Når vinterstøvler og ullsokker er faste følgesvenner, er det lett å glemme å gi føttene den pleien de trenger. Sett av litt tid til en skikkelig overhaling med fjerning av død hud og pleie av neglebånd. Ha en fet og fuktighetsgivende fotkrem stående på nattbordet for daglig vedlikehold.

Kultkjøkken

Cult Recipes, kr 299.

Denne kokebokserien er ikke ny, men så bra at den må nevnes likevel. Nydelige fotografier og illustrasjoner i godt selskap av kultoppskrifter fra seks kjente storbyer; Tokyo, New York, Los Angeles, Barcelona, Istanbul og Venezia. Oppskriftene er basert på tradisjonelle retter, men med en moderne vri, og er relativt enkle å lage. En skikkelig godbit for både øyne og smaksløker!

Powered by Labrador CMS