Slik styler du dyreprint

Foto: Getty Images

Leopard, slange og tiger... Slik styler du vårens trendy print.

Publisert Sist oppdatert

Dyreprint: I vår blir det dyriske dager!

Kjendiser elsker leopard, og bruker mønsteret like gjerne til hverdags som til fest. ​

Leopard er et tidløst mønster, og kan styles på utallige måter. Hold tilbehøret nedtonet for et rent uttrykk, eller kjør på med glitrende øredobber og feststemt veske for en glamorøs stil.

Hvis du styler leopard med fargetoner som beige, hvitt og grått, skaper du en sober stil, mens en mønstermiks gir stilen en livlig og dekadent signatur.

Leopard funker like bra til svart som til sterke farger, så prøv deg fram når du styler leopard til hverdags og til fest.

Synes du at et leopardantrekk blir for iøynefallende, er det bare å begynne i det små, med dyriske sko eller en dyrisk veske. ​​

Slik styler du dyreprint

Stilige Olivia Palermo i helsvart, med en leopard-clutch som popper. En enkel måte å piffe opp et klassisk svart antrekk. Perfekt som synes det blir for mye med et helt antrekk i leopard. Du kan også gå for et par kule sko i leopard eller bare et skjerf. Innkjøpssjef hos My-Theresa og instagrammer Tiffany Hsu mikser leopard med slangeskinn. Kjolen er fra Petar Petrov og skoene fra Paris Texas. Det er superkult å mikse og matche forskjellige dyreprint. Vi elsker denne looken hvor Hsu har mikset tre forskjellige dyreprint. Ikke vær redd for å bruke tilbehør til leopard. Redaktør Caroline Issa styler sin leopardkåpe fra Forte Forte med 70-tallssolbriller fra Gucci og dinglende øredobber fra Monica Vinader. Selv om leopardmønsteret er mest iøyenfallende, kommer det andre tilbehøret også til sin rett. Modell Bella Hadid styler leopardbuksene fra Fendi med vintage t-skjorte, Nascar-jakke og en liten Prada-veske. Hun har satt opp håret med hårklype, en litt annerledes vri på sveisen enn den du får med den vante hårstrikken. Et par leopardbukser kan styles med en helt enkel t-skjorte til både hverdag og fest. Modell Sara Sampaio i leopard fra Philosophy og svart tilbehør. Gjør som Sampaio og style dyreprintet med masse svart skinn for en enda mer dyrisk look.
Powered by Labrador CMS