Våre favoritter fra H&M Studio ss19-kolleksjonen

Vi har lyst på alt!

Publisert Sist oppdatert

H&M Studio SS19: I dag har vi tatt en sniktitt på den nye Studio-kolleksjonen til H&M (se mer på Insta Story), og det er så mye fint!

En glamorøs globetrotter

Kolleksjonen er stylet av Géraldine Saglio og fotografert av Lachlan Bailey.

Denne sesongen har H&M valgt å bytte ut catwalken i Paris med ørkenen i Sedona i Arizona. Kolleksjonen har et dyrisk safaripreg over seg og vi har lyst på absolutt alt.

“H&M Studio SS19 retter seg mot den glamorøse og eventyrlystne kvinnen som ikke setter begrensninger for seg selv. Hun kan gå på fest iført et glamorøst paljettskjørt den ene kvelden, og neste morgen velger hun gjerne en sporty leggings med metalliske striper til yogaen. Vi er veldig glade for å presentere denne kolleksjonen i Sedona, Arizona, for virkelig å fange den glamorøse eventyrerånden som har inspirert plaggene."

Pernilla Wohlfahrt , Design Director H&M

Med inspirasjon fra den franske filmen Le Sauvage med Catherine Deneuve, er H&M Studio SS19-kolleksjonen designet for en glamorøs og eventyrlysten kvinne.

I kolleksjonen finner vi dyriske mønstre i zebra og tiger, beige safariinspirert jakke og shorts. Kaftaner i freshe farger, lekre ankelstøvletter og gladiatorsandaler.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig online på H&M.com fra 21. Mars.

Våre favoritter fra H&M Studio SS19

Jakke, kr 999.

Bluse, kr 699.

Shorts, kr 599.

Kjole, kr 1499.

Dressjakke, kr 999. Dressbukse, kr 799.

Støvler, kr 1299.

BH, kr 199. Truse, kr 99.

Badedrakt, kr 399.

Jumpsuit, kr 1299.

Bluse, kr 599.

Belte, kr 499.

Sandaler, kr 599.

Powered by Labrador CMS