Ukens ønskeliste

Foto: Instagram/@vikyandthekid, Produsentene

Dette er ukens ønskeliste.

Publisert Sist oppdatert

Romjulen betyr avslapning og tid med familie og venner, men det er også tid for planlegging av det nye året. Kanskje har du allerede begynt å legger planer for hva du skal gå til innkjøp av i 2022 – enten det gjelder til garderoben eller nye accessoirer til jobb/hjemmekontoret.

Til denne ukens ønskeliste har vi blitt inspirert av Viky Rader (@vikyanthekid) og hennes midt-i-mellom-antrekk. Vi kjører gjerne denne stilen i romjulen, men også på hjemmekontor når vi er tilbake etter jul. Vi er alle kjent med «pentopp og joggebukse» på Zoom-møter, og det ser ut som vi skal fortsette i de baner i en liten stund til.

Vi krysser allikevel alt vi har, og satser på rask gjenåpning av samfunnet. Hvis vi får det som vi vil, og er tilbake på kontoret relativt raskt på, ønsker vi oss litt av hvert til det. Deriblant en ny jobbsveske – gjerne den fra Malene Birger. Vi ønsker oss også nye boots, og har forelsket oss i noen «rideboots» fra Khaite (som akkurat nå er på salg).

Nå som det også kun er noen få dager igjen til nyttårsaften, har vi tatt med en rød og fresh neglelakk fra YSL og en nydelig øyeskygge-palett fra Urban Decay. Den hvite dressen er også perfekt på nyttårsaften, med noen fine statement-øredobber til og andre glitter-detaljer.

Foto: Instagram/@vikyandthekid

Foto: Instagram/@vikyandthekid

Ukens ønskeliste:

Tøfler fra Inuikii (disse er på 30 %), nå kr 1469 (annonse).

YSL Rouge Pop Art, kr 255 (annonse).

Veske fra By Malene Birger, kr 4899 (annonse).

Skjerf fra Ganni, kr 1399 (annonse).

Hvit dressbukse fra H&M, kr 299 (annonse).

Dressjakke fra H&M, kr 499 (annonse).

Do Son Hair Mist fra Diptyque, kr 460.

Kaffekopp fra HAY, kr 95.

BH i silke fra Arket, kr 399 (annonse).

Boots fra Khaite (disse er på 50 %), nå kr 7050 (annonse).

Urban Decay Basic Palette, kr 295 (annonse).

Powered by Labrador CMS