Spar til drømmene dine med den geniale spare-appen Dreams

Om du dropper å kjøpe én kaffe hver dag, kan du få råd til et par nye Chanel-sko på bare et par måneder!

Publisert Sist oppdatert

Reklame for Dreams - en helt gratis app!

Dreams er en ny app som gjør det mye enklere og morsommere å spare til det du har lyst på!

Drømmer du f.eks om å kjøpe din egen leilighet innen fem år? Eller er den store drømmen å eie en Chanel-veske eller reise til Maldivene på ferie? Da bør du laste ned den nye geniale appen Dreams, som gjør det morsommere og enklere å spare til det du drømmer om.

ELLE-redaksjonens drømmer:

Her i ELLE-redaksjonen er det noen som drømmer om å kunne kjøpe egen leilighet, mens andre vil på ferie til Maldivene og kjøpe nye ballerinasko fra Chanel.

Vi ble ganske så overrasket når vi fant ut hvor lite som skal til for å spare. F.eks må du "bare" spare 96 kr om dagen i et år for å få råd til en ferie på Maldivene. Og du trenger "bare" spare 50 kr om dagen i fire måneder for å ha råd til å kjøpe deg et par ballerinasko fra Chanel.

Slik fungerer appen:

  1. Last ned appen på mobilen - den fungerer både for Android og Iphone.
  2. Opprett en sparekonto i appen (du trenger ikke si opp den banken du har nå..).
  3. Opprett en ny drøm - f.eks nye ballerina sko fra Chanel.
  4. Skriv inn når du har som mål å kjøpe skoene - f.eks i august 2019.
  5. Skriv deretter inn hvor mye du trenger å spare for å kunne kjøpe skoene - f.eks 6000 kr.
  6. Som en motivasjon til deg selv, last opp et bilde av skoene du drømme om. (Vi søkte rundt etter bilder på Pinterest!)

Begynn å spare. Dersom du skal ha penger nok til å kjøpe skoene i august, må du spare 50 kr om dagen. Det er jo strengt talt ikke mer enn hva en dobbel cappuccino på café koster!? Det klarer du fint.

Sparehacks:

I appen kan du også velge ulike sparehacks som hjelper deg med å spare.

Prøv f.eks Autopiloten, som regner ut hvilken sum du bør spare og som trekker dette beløpet fra kontoen din hver mandag slik at man alltid når drømmen sin i tide. Autopiloten justerer seg også ut ifra hvordan du bruker andre sparehacks, eller om du i tillegg setter inn penger manuelt. Også Tyven er en stor favoritt! Tyven slår til på en tilfeldig dag i uken, og stikker av med et tilfeldig beløp mellom 1 - 200 kr. Her er det altså helt umulig å vite hvor mye man kommer til å spare.Tyven har Dreams utviklet fordi det iblant er lettere å spare når man ikke vet at det skjer. Du kan også invitere venner og familie med til appen slik at dere kan spare til noe sammen. Hvor hyggelig er det ikke å invitere venninnegjengen til å spare til en jentetur til Ibiza eller at hele storfamilien sparer til en hyttetur på fjellet sammen? Btw! Appen er helt sikker å bruke og sparepengene dine lagres trygt hos Dreams partner Storebrand. Du får også 0,2 % rente. Du kan beholde din egen bank og Dreams fungerer med alle norske banker. Når du tar ut penger, settes de tilbake til din vanlige bankkonto. Går du rundt med en drøm i magen kan du laste ned Dreams her.
Powered by Labrador CMS