Nå er Dr. Barbara Sturm endelig lansert i Norge

Bli bedre kjent med beautymerket Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow og Bella Hadid sverger til.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Skincity

Nå har endelig det tyske beautymerket Dr. Barbara Sturm kommet til Norge, og du får det eksklusivt hos Skincity.no!

– Dr. Barbara Sturm har det samme resultatrettede synet på hudpleie som vi har, og hun er minst like dedikert til konseptet hudhelse som vi er. Ikke minst er det en fjær i hatten å være de eneste i Norge som kan tilby dette merket, som er så velkjent verden over.

Vi tok en prat med Sunniva Grane, hudterapeut hos Skincity, om de fantastastiske Dr. Barbara Sturm-produktene.

Skincity x Dr. Barbara Sturm

Hvem er Dr. Barbara Sturm?

Dr. Barbara Sturm er en tysk lege og spesialist på estetiske behandlinger, hvor hun skaper naturlige og revitaliserende resultater – helt uten kniv. Sturm har egne klinikker i Düsseldorf og New York, og har klienter som Kim Kardashian West, Gwyneth Paltrow, Bella Hadid og flere av verdens største supermodeller. Hennes interesse for medisinsk forskning gjør henne til en pioner innen sitt område, og hennes velkjente «vampyrbehandling» hylles av stjerner verden over.

Hva skiller Dr. Barbara Sturm fra andre hudpleiemerker?

Det vi mener er ekstra interessant med dette merket er at kvinnen bak merket, Dr. Barbara Sturm, har et litt annerledes syn på aktive ingredienser enn det mange andre merker har. I sortimentet har hun byttet ut ingredienser som syrer og retinol med peptider og antioksidanter. Dette fordi hun mener at en overdreven bruk av syrer kan stresse huden og skape inflammasjon.

Fokuset i hennes produkter er heller på anti-age ved hjelp av fuktighet og antioksidanter, og resultatene er likevel fantastiske!

Dette er også perfekt for de som har en sensitiv eller reaktiv hud, og bør unngå sterke syrer.

Hvordan vet jeg hvilke produkter som vil passe best for akkurat min hud?

Dr. Barbara Sturm har et stort sortiment av produkter som retter seg mot en rekke ulike hudtilstander og hudproblemer, slik at man kan være sikker på at man finner noe som fungerer for akkurat sin hud. Men fordi så mange av produktene er laget spesifikt for ulike mål, vil jeg anbefale at man rådfører seg med en av Skincitys hudterapeuter for å være sikker på at man virkelig jobber målrettet mot det man ønsker.

Det er når alle produktene i rutinen jobber sammen, at man får de beste resultatene. Og det er derfor viktig å vite at man bruker riktige produkter. Du kan alltid chatte live med våre kompetente hudterapeuter.

Skincity tilbyr gratis hudanalyse! Klikk deg inn for å ta testen.

Hvem er produktene egnet for?

Produktene passer for alle som ønsker en enkel hudpleierutine, men med effektive produkter som styrker huden, motvirker inflammasjon og virkelig stimulerer hudens reparasjonsprosess uten å påføre huden stress eller overstimulering.

Hvilke 3 produkter er de virkelige "heltene" i linjen?

Hyaluronic Serum – en virkelig bestselger med ulike former for hyaluronsyre som binder store mengder fuktighet i huden. Dette passer alle som føler at huden er stram og at de trenger en ekstra fuktboost!

Lurer du på om dette serumet kan passe din hudtilstand, chat med Skincitys huterapeuter!

Sun Drops – et innovativt «sol-serum» som gir deg solbeskyttelse med SPF 50, men med en lett og herlig konsistens! Dråpene påføres enkelt over fuktighetskremen for en beskyttet og sunn hud.

Glow Drops – fantastiske dråper som på bare et øyeblikk gir glød til et morgentrøtt ansikt ved hjelp av blant annet hyaluronsyre og lysreflekterende pigmenter. Magi på flaske!

Hva er dine personlige favoritter?

Jeg har en typisk kombinert hudtype, som betyr at jeg fort kan få hudormer eller kviser i t-sonen dersom jeg ikke løser opp i gamle hudceller, og jeg trenger samtidig mye fuktighet!

Jeg har derfor lagt min elsk på Enzyme Cleanser som jeg bruker et par ganger i uken i stedet for min vanlige rens på kvelden, og Hydrating Face Mist som jeg har med meg i vesken for å alltid spraye på fantastiske fuktingredienser!

Hvordan bestemmer Skincity seg for hvilke merker som taes inn?

Vårt sortiment er nøye håndplukket av hudterapeuter, slik at våre kunder alltid kan være sikre på at det de kjøper fra oss har høy kvalitet og forskning i ryggen.

Som en hudpleieklinikk online har vi i teorien muligheten til å tilby enormt mange merker, men det er viktigere for oss å være en autoritet innen hudpleie og å kun tilby profesjonell hudpleie, som vi personlig kan stå inne for.

Når vi vurdere ulike merker er vi blant annet opptatt av at vi kan tilby en variasjon av merker som passer våre ulike kunder, at merkene er innovative og nytenkende og ikke minst at produktene gir de resultatene de lover.

DIN HUDPLEIEKLINIKK ONLINE

Skincity er en hudpleieklinikk online, og vi tilbyr deg et eksklusivt sortiment med profesjonell hudpleie og pleiende make-up. Vårt unike konsept handler om detaljene; vårt sortiment består av avansert hudpleie, våre unike hudtester gir deg en personlig tilpasset hudpleierutine, produktene sendes til deg vakkert innpakket og du får prøver ved enhver bestilling - alt for å gi deg like god service som på et besøk hos en fysisk klinikk.

KUNDESERVICE - MØT DIN HUDTERAPEUT ONLINE

Når du ringer, mailer eller chatter med oss møter du alltid våre kunnskapsrike hudterapeuter som hjelper deg med det du måtte trenge. Vi veileder deg til produktvalg og hudpleierutiner tilpasset din hud og dine ønsker, og håper samtidig at vi kan dele vår kjærlighet for hudpleie med deg. Vi svarer deg alltid så fort som mulig, enten du har spørsmål om hudpleie, din ordre, en retur eller hva som helst. Vår ambisjon er å alltid kunne gi deg som kunde den beste opplevelsen i ditt møte med oss.
Powered by Labrador CMS