Seriene vi har hatt dilla på i 2020

– En ny serie om klær og mote, et hjertelig gjensyn med to favoritter, en skikkelig spenningsserie og den beste datingserien vi har sett!

Publisert Sist oppdatert

Bra serier 2020 - som du bare må se!

Under gir vi deg tips til noen av seriene vi har helt dilla på for tiden. Og her er det noe for enhver smak.

Bra serier 2020 - Disse seriene må du se!

Avkledd

I denne NRK-serien prøver gjenbruksdronninga, Jenny Skavlan å finne ut hvordan en trend skapes. Hun drar blant annet på Fashion Week i København, hvor hun prøver å finne ut hva som skal til for at streetstyle-fotografene skal ta bilder av deg og hun prøver etter alle kunstens regler å gjøre 90-talls plagget boleroen trendy igjen.

"Jenny Skavlan elsker klær. Med rare påfunn og spenstige eksperimenter avkler hun hvem som påvirker oss og hvorfor vi kler oss som vi gjør."

Vi elsket programmet fra første stund og så alle episodene å en gang. Må sees!

Du finner serien her.

The Bold Type

Nå har endelig sesong 4 av denne fantastiske serien kommet. Serien følger tre jenter og deres jobbhverdag i magasinet Scarlet. Vi har helt dilla på denne serien. Du har virkelig noe å se frem til dersom du enda ikke har fått med deg denne serien.

"Under det årvåkne blikket til redaktør Jacqueline skaper kvinnene i magasinet Scarlet sine karrierer og lever sine liv."

Du finner serien her.

A Million Little Things

Nå har endelig sesong 2 av denne fine serien premiere på C More. Liker du Friends from College, Grey's Anatomy og This is Us, og savner gode gamle One Three Hill , The O.C og Parenthood, kommer du til å elske denne!

"Gary er på kontroll hos kreftlegen, Eddie planlegger å gå fra kona, og Rome har nettopp svelget en neve tabletter når nyheten slår ned som en bombe. Deres gode venn Jon har tatt sitt eget liv. Nå venter en vanskelig tid, der de tre mennene både reflekterer over sin egen tilværelse og hele tiden prøver å forstå hvorfor Jon valgte å ta det skjebnesvangre steget ut fra balkongen sin."

Du finner serien her.

Love is Blind

I dette datingprogrammet møter single hverandre i hvert sitt rom, hvor de kun kan høre hverandres stemmer. På 6 dager skal de finne den de ønsker å leve resten av livet sitt med og fri til denne personen – uten at de har møttes ansikt til ansikt. Og etter 35 dager skal parene bestemme seg for om de vil gifte seg eller ikke.

"Nick og Vanessa Lachey er programledere for dette sosiale eksperimentet der single personer leter etter kjærligheten og forlover seg før de møtes i virkeligheten."

Ja, vi er klar over at plottet høres absurd ut, men vi gir deg én episode og du er hekta. Hele ELLE-redaksjonen har helt dilla på denne serien!

Nå ligger alle episodene endelig ute!

Du finner serien her.

City on a Hill

Savner du The Wire like mye som oss?

"Serien foregår tidlig på 1990-tallet i Boston, en by som er full av forbrytere oppildnet av de lokale håndheverne av loven, hvor korrupsjon og rasisme var dagligdags. Den assisterende statsadvokaten Decourcy Ward ankommer fra Brooklyn og inngår en usannsynlig allianse med en korrupt, men høyt aktet FBI-veteran ved navn Jackie Rohr. Sammen prøver de å få has på en familie med ranere av pansrete kjøretøy fra Charlestown i en sak som vokser til å involvere, og til slutt undergrave, hele rettssystemet i Boston."

Dette er en fantastisk serie med selveste Kevin Bacon i hovedrollen som den, mildt sagt, dysfunksjonelle FBI-agenten Jackie Rohr.

Spenning fra første episode. Vi binga hele på en uke.

Du finner serien her.

Powered by Labrador CMS