Trenger du en ny serie å se på?

Lag deg en kopp te, legg deg godt til rette i sofaen og trykk på play-knappen. Her er våre oktoberfavoritter.

Publisert Sist oppdatert

Vanity Fair

https://youtu.be/SPhEDyQ1Hg4

Britisk drama fra 2018. Basert på 1800-tallsklassikeren av William Makepeace Thackeray, hvor vi følger den unge, smarte og ambisiøse Becky Sharpe som prøver å komme seg opp og frem her i verden. Lekre kjoler, artige karakterer, lidenskap og håpløse kjærlighetsforhold. Denne serien får deg til å ville flykte hverdagen og drømme deg tilbake til 1800-tallet.

Serien finner du på NRK.

Les også: Denne nye Netflix-serien gir deg garantert frysninger

Manifest

https://youtu.be/LjsFg7e-ffk

I denne mysteriethrilleren forsvinner et fly og returnerer flere år etter at det tilsynelatende forsvant i havet. Tiden har stått stille for passasjerene om bord, men mange av deres nære og kjære hjemme har gått bort. Serien følger livene deres i tillegg til det større mysteriet om skjebnen deres.

Serien finner du på HBO Nordic.

American Horror Story

https://youtu.be/2cFhUp_2N00

Dette Emmy-vinnende dramaet spiller på absurd skrekk, man bør se første sesong før man begynner på de andre sesongene som er hakket mer brutale og absurde. Våre favoritter er sesong en (Murder House), sesong to (Asylum) og sesong seks (Roanoke). Lady Gaga som spiller i sesong fem, vant pris for beste skuespiller i sin rolle som den glamorøse og rike vampyren Elizabeth Jonson. Om du ikke har noe imot å bli litt skremt, er dette serien for deg!

Serien finner du på Netflix.

Castle Rock

https://youtu.be/gXsKCQenpt0

«Castle Rock» er en psykologisk grøsser-serie.En episk saga om lys og mørke utspiller seg på noen få kvadratkilometer i Maines skogsområde. Hunken Bill Skarsgård spiller i denne serien, som er inspirert av Stephen Kings univers. Er du fan av Stephen King, er dette med andre ord serien for deg.

Serien finner du på HBO Nordic.

Maniac

https://youtu.be/L6cDDmk-O5A

Basert på den norske serien med samme navn, hvor Espen PA Lervaag spiller hovedrollen.

I den amerikanske versjonen møter vi Owen Milgrim og Annie Landsberg, spilt av Jonah Hill og Emma Stone. Annie sliter med selvtilliten etter en rekke ødelagte forhold bak seg, mens Owen lider av schizofreni. De ender opp som førsøkskaniner i et prosjekt som skal løse alle deres problemer. Ting går ikke helt som planlagt.

Du finner serien på Netflix.

Trenger du flere serietips? Les vår guide til høstens hotteste serier.

Powered by Labrador CMS