Høstens hotteste serier

Trenger du noe spennende å se på? Her er redaksjonens favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Vi har ofte hete seriediskusjoner her i ELLE-redaksjonen. Julie Marlen ser på Sopranos igjen og mener det er den beste serien noensinne, Marthe ser på Castle Rock og anbefaler den til alle som liker Steven Spielberg-universet, undertegnede (Nathalie) har begynt å se på Suits igjen - kanskje ikke så rart siden hun har dilla på Meghan Markle, Petra har nettopp begynt på Sharp Objects, mens Caroline foretrekker dokumentarer og kan anbefale dokumentaren om Lady Gaga og Toys That Made Us.

SERIENE DU MÅ SE I HØST (SOM VI DIGGER)

Secret City

En kvinne tenner på seg selv i Beijing, samtidig hopper en mann fra en bro i Canberra og blir funnet død et par dager etterpå. Journalisten Harriet Dunkley ror forbi i det polititet drar opp liket fra vannet. Harriet bestemmer seg for å etterforske videre på hvem denne personen er og begynner å grave opp hemmeligheter som kan true både karrieren og livet hennes.

Serien finner du på Netflix.

Succession

Succession handler om en rikmannsfamilie i New York. Serien tar opp temaer som makt, politikk og familie sett gjennom øynene til en aldrende, søkkrik mediemogul og hans fire voksne barn.

Serien er karakterrik og underholdene, men samtidig trist, frustrerende og fin på en og samme tid. Serien finner du på HBO Nordic.

Papirhuset

Åtte tyver tar gisler og låser seg inn i Spanias myntverk mens et forbrytersk geni manipulerer politiet til å utføre planene hans. Med flere millioner euro og livene på spill prøver ni innbruddstyver å utføre tidenes største tyveri.

Denne spanske spenningsserien er nervepirrende fra begynnelse til slutt. Absolutt verdt å benke seg foran TV-en å se på i høst. Serien finnes på Netflix.

Greyzone

Tollvesenet finner en missil gjemt i en lastebil på Gøteborg havn. Samtidig blir den danske ingeniøren Victoria Rahbek tatt som gissel av sin tidligere studiekamerat, Iyad Adi Kassar. Han truer med å skade sønnen hennes, Oskar, om hun ikke gjør som han sier.

Et dansk/svensk nervepirrende drama som garantert får deg klistret til TV-skjermen. Serien finnes på NRK.

Mayans MC

https://youtu.be/KWwmotkorSE

Endelig kommer etterfølgeren til serien Sons of Anarchy. Denne gangen befinner vi oss på begge sider av grensen mellom Mexico og USA mens vi følger Ezekiel "EZ" Reyes. En ung mann som en gang var hjembyens gullgutt, men som nå prøver å etablere sin kriminelle identitet hos Mayans motorsykkelklubb.

Serien har premiere på HBO Nordic den 5. september.

The Affair

Har du ikke sett denne serien allerede, er det bare å glede seg. Her snakker vi intriger, het kjærlighet, utroskap og familiedrama. Noah og Allison kommer garantert til å sette spor.

En altoppslukende romantisk dramaserie vi alle kan kjenne oss igjen i på en eller annen måte. Serien finner du på HBO Nordic.

Tyrant

Fra et stille liv i USA kommer sønnen til en diktator i Midtøsten hjem til Abbudin og havner midt i intrigene om å klamre seg fast til makten. Tyrant er en spenningsserie som kan minne om diktaturregimet i Irak da Saddam Hussein satt på makten.

Seerne blir tatt med på innsiden av et regime der gamle tradisjoner, makt og diktatur regjerer. Du finner serien på Netflix.

Snikskytter

Basert på filmen fra 2007 med samme navn. John Lee Swagger, spilt av Ryan Philippe. er en pensjonert snikskytter som må hjelpe regjeringen da det blir kjent at noen vil bombe presidenten. Etter attentatet får Swagger selv skylden for angrepet, noe som fører til at han drar på jakt etter den egentlige morderen.

Serien er tilgjengelig på Netflix.

Flere serier: Disse digger vi!

Seven Seconds

Familien Butlers liv blir snudd på hodet da sønnen Brenton blir påkjørt av en politibil. Etter ulykken prøver politiet å dekke alle spor etter påkjørselen, mens to etterforskere settes på saken for å finne ut av hva det var som egentlig skjedde. Vi følger livene til både politiet, etterforskerne og familien Butler.

Serien finner du på Netflix.

American Odyssey

Sersjant Odelle Ballard avdekker en internasjonal konspirasjon. Etter at spesialstyrkeenheten hennes blir drept av leiesoldater, må Odelle som eneste overlevende finne en måte å overleve i det krigsherjede landet hun befinner seg i, samtidig som alle der hjemme tror hun er død.

Serien er tilgjengelig på Netflix.

Sjekk ut: Netflix-serien vi venter på i høst!

Powered by Labrador CMS