De beste tipsene til fast hud som gløder

Foto: Getty Images

Dropp tykke lag med sminke – her er 4 ting som faktisk fungerer.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Hudhelse

Perfekt, feilfri hud, helst uten sminke, er den aller største skjønnhetstrenden akkurat nå. Gjør som i Hollywood og plei huden med ZO Skin Health fra Dr. Obagi.

Å få den huden du fortjener krever en liten innsats. Noen livsstilsendringer må kanskje gjøres, og ikke minst – riktig hudpleie som faktisk leverer resultater.

Dr. Rachael Eckel er kosmetisk hudlege, og en av de mest velrennomerte i sitt felt. Hun har jobbet tett med Dr. Zein Obagi i Beverly Hills, hvor de har behandlet kjendiser som Sofia Vergara og Sandra Bullock. Vi tok en prat med den vakre 34-åringen om hud og helse, og ikke minst hvordan fenomenet no makeup makeup har tatt over trendbildet den siste tiden.

No makeup makeup

Trenden i Hollywood er å ha så bra hud at du ikke trenger å sminke den vakker.

– I stedet for å bruke sminke som en concealer for ansiktet skal du heller bruke sminke til å fremheve de feminine trekkene. Bruk en maskara til å åpne opp øynene fordi vi vet at store, åpne øyne er attraktivt. Eller du kan bruke litt rosa på leppene fordi det viser fruktbarhet i tillegg til at det er vakkert. Resten av ansiktet er rent fordi du har tatt vare på huden din, sier Dr. Rachael Eckel.

Beskyttelse fra innsiden er fremtiden

– Daglig bruk av SPF er utrolig viktig for å få en fin hud! Den nye bølgen solbeskyttelse styrker huden fra innsiden slik at den blir sterk og tolerant. Dette er en hudpleietrend som vi kommer til å se mye mer av fremover. Daily Power Defense fra ZO Skin Health er min solbeskyttelse fra innsiden. Deretter topper jeg det med ZO Sunscreen Sunscreen+Primer med SPF 30 som blant annet inneholder naturlig melanin, sier Dr. Rachael Eckel.

Dr. Rachael Eckel er hudlege, og en av de mest velrennomerte i sitt felt. Her er hennes beste tips til perfekt hud.

Ekspertens beste tips

Dr. Rachael Eckel deler opp veien til sunn hud i fire steg.

1. GOD HUDPLEIE

Nøkkelen til en fastere hud, med færre fine linjer og rynker er hudpleie som gjenoppbygger, beroliger og beskytter huden. Daglig bruk av for eksempel ZO Growth Factor Serum toppet med 1-2 pump ZO Radical Night Repair hver tredje dag, gir resultater. Denne kombinasjonen er en av de mest effektive for en fastere hud og reduksjon av fine linjer og rynker. Dersom du har en ujevn hudfarge, kan du også ha god effekt av å bruke ZO Retinol Skin Brightener.

2. NOK SØVN

Det er utrolig viktig at du sover nok. Kroppen og huden jobber med å reversere skader fra for eksempel frie radikaler ved å fornye celler og reparere bindevev mens vi sover. Søvn reduserer stresshormonet kortisol, noe som gjør at det er lettere å forebygge skader på celler og andre strukturer i huden om natten.

3. FRITID

Eller down time som Rachael kaller det. Hun mener at fritid, en ferie i ny og ne, og en fornuftig arbeidstid er med på å gjøre kropp, helse og huden vår en stor tjeneste. Slå av mobil og data, dyrk relasjoner og vær sammen med familie og venner så mye du kan. Å ha det bra og stresse mindre vil gi synlige resultater på huden.

4. SUNN MAT

Dr. Eckel mener bestemt at det å droppe sukker og raske karbohydrater gir en bedre hud. Prøv også å kutte ut salt og prosessert mat. Når du spiser mat med høyt sukkerinnhold, tas sukkeret direkte opp i blodet ditt og binder seg med proteinmolekyler – inkludert de du finner i kollagen og elastin, som er med på å holde huden stram og ungdommelig. Sukkeret tærer på kollagenet og elastinet, som igjen leder til slappere hud med linjer og rynker.

ZO Skin Health Sunscreen+Primer SPF 30 beskytter huden både mot UV og IR-A stråler og HEV lys, samt gir et jevnt underlag for sminke. Inneholder naturlig melanin og har en lett brunfarge.

ZO Skin Health Radical Night Repair med 1% retinol bidrar til å gi en sunnere hud med mer glød, fasthet og en jevnere overflate.

ZO Skin Health Daily Power Defense gir daglig DNA- reparasjon og antioksidant-beskyttelse som styrker huden.

ZO Skin Health Growth Factor Serum bidrar til å gjenopprette hudens funksjonalitet, elastisitet og forbedre en ujevn hudtone.

ZO Retinol Skin Brightener bidrar til å reversere tegn på aldring ved å bedre hudens farge, fasthet og tekstur. Den forebygger også fremtidige skader.

[video width="1080" height="1080" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2019/01/Growth-Factor-Serum_Video_Social-1.mp4"][/video]

For nærmeste ZO-forhandler se www.hudhelse.com

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for hudhelse.

Powered by Labrador CMS