Kanye West har logget av sosiale medier

Foto: Getty Images

– Og sier at han skal flytte fra Kim Kardashian.

Publisert Sist oppdatert

Rapperen har fjernet kontoene sine på Twitter og Instagram, etter å ha fyrt opp med masse kontroversielle utspill både i intervjuer, på sosiale medier og på TV.

Støttet Trump

Blackouten på internett kommer som følge av hans siste kontrovers under forrige ukes episode av SNL (Saturday Night Live). Kanye var det musikalske innslaget og i stedet for å vinke og takke for seg etter låta, valgte han å komme med en lang monolog hvor han støtter Donald Trump. Og på seg hadde han den karakteristiske røde Trump-capsen med "Make Amerika Great Again".

TV-programmet valgte å fjerne Kanyes tale, men flere i salen fikk filmet opptrinnet med telefonene sine og spredd det på sosiale medier, til irritasjon for mange.

Se så søt North West er som modell!

Flytter til Chicago uten Kim?

Man kan lure om det har rablet for Kanye West igjen... Han har også uttalt at han flytter til hjembyen Chicago uten Kim Kardashian, byttet navn til Ye og har visstnok sluttet å ta medisin mot bipolar lidelse.

Ryktene sier også at Kim og Kanye har ekteskapsproblemer på grunn av alt dramaet. I den nyeste episoden "Keeping Up With The Kardashians" sier Kim at hun er usikker på om forholdet til Kanye kommer til å vare. Men hun forsikrer fansen på Instagram om at forholdet går bra med: "We got love".

https://www.instagram.com/p/BoaqM34HrAc/?utm_source=ig_embed

Saken er fra ELLE.com

Kim og Kanye snakker ut: om barn nummer 4

Powered by Labrador CMS