Sjekk ut Kit Harington og Emilia Clarke i Dolce & Gabbanas nye kampanje

Kit Harington og Emilia Clarke i D&Gs nye reklamefilm.
Kit Harington og Emilia Clarke i D&Gs nye reklamefilm.

Har du Game of Thrones-abstinenser? Se Jon og Daenrys som superhotte kampanjemodeller i Dolce & Gabbanas nye reklamefilmer.

Publisert Sist oppdatert
Helt uutholdelig å vente helt til neste sommer for å se siste sesong av Game of Thrones, sier du? Vi er så enig. Heldigvis har Dolce & Gabbana hyret inn Kit Harington, aka Jon Snow/Aegon Targaryen, og Emilia Clarke, aka Daenrys Targaryen, som kampanjemodeller for duften The One, og laget to reklamefilmer med skuespillerne.
Dessverre opptrer ikke Kit og Emilia sammen i filmene, så lengtet du etter noen steamy (spoileralarm!) nevø-tante-omfavnelser, får du dessverre ikke se det. Men det er likevel romantikk i luften, der skuespillerne spaserer rundt i sjarmerende italienske brostensbelagte gater og danser med lokalbefolkningen, mens de sender forførende blikk og blendende vakre smil til kameraet.
[embed]https://youtu.be/MsqfGnxA1Kk[/embed]
[embed]https://youtu.be/Ebpjydeo3D4[/embed]
Kit Harington er ambassadør for The One for Men, og er med selvsikker sjarme den perfekte Dolce & Gabbana-mannen, mens yndige, smellvakre og sjarmerende Emilia Clarke er ansiktet til kvinneduften, The One Eau de Toilette. Det er ingen tvil om at Dolce & Gabbana har skutt blink med å hyre inn to av de mest sentrale skuespillerene i Game of Thrones – siste sesong ble sett av over 30 millioner på verdensbasis ifølge Variety – og referere til de hete øyeblikkene mellom dem i sesong syv.
Vi håper ventetiden ble litt mer utholdelig ;)
Powered by Labrador CMS