Disse bør du følge på Instagram:

Publisert Sist oppdatert

En stor inspirasjonskilde for mange er Instagram - her får du et knippe damer vi liker å følge!

@lifeofboheme

Marta Cygan er fra Polen, men pendler mellom LA og Paris. Hennes instagram er fylt med fine antrekksbilder i arkitektoniske settinger blandet med fine interiørbilder.

@fannyekstrand

Svenske Fanny Ekstrøm er kreativ ut til fingerspissene og byr på et inspirerende univers fylt til randen av lekre detaljer, antrekksbilder og fine omgivelser.

@carolinesandstrom_

Svenske Caroline Sandstrøm er mote og interiør stylist med en klassisk og inspirerende stil. Hun har en egen måte å sette sammen antrekk på som alltid er like inspirerende.

@emilisindlev

Danske it-jenta Emili Sindlev er bare 22 år gammel, men har allikevel over 100.000 følgere på Instagram. Hun har en ekletisk og orginal stil og er alltid like fin i tøyet.

@darjabarannik

Norske Darja Barannik har gjort business ut av sitt eget navn og har alltid like inspirerende og lekre bilder. Følg hun på moteuker og bli med inn i hennes kreative univers.

@sophia_lie

Den norske modellen Sophia Lie har et jet-setter liv uten like og tar oss med inn i hennes verden på sin Instagram. Alltid gøy å følge med på!

@hannamw

Hanna MW jobber som stylist for blant annet Gina Tricot og blogger for det svenske magasinet Styleby. Hun har en fargerik garderobe med mange designerskatter. Hun reiser mye og tar alltid med følgerne sine på ferden.

Powered by Labrador CMS