Dagens Cravings: VANBRUUN

Du har vel fått med deg dette eksklusive smykkemerket med de fineste diamantringene?

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med VANBRUUN

Drømmer du om å forlove deg, og er på jakt etter en skikkelig fin forlovelsesring? Eller har du bare lyst til å unne deg selv noe spesielt? Da bør du sjekke ut smykkemerket VANBRUUN, som er spesialist innen eksklusive diamantringer.

På jakt etter en fin forlovelsesring?

Enten du er ute etter en skreddersydd ring eller bare vil prøve en ring før du kjøper den, så har VANBRUUN over 100.000 diamanter i sin eksklusive database.

VANBRUUN tilbyr et bredt sortiment av high end forlovelsesringer, vigselsringer og smykker, til en rimelig pris og med en fantastisk servise.

Siden lanseringen i 2013, har VANBRUUN blitt Skandinavias største tilbyder av sertifiserte diamanter og eksklusive smykker. I dag tilbyr de sine tjenester verden over!

“Det var da jeg selv begynte jakten på den perfekte forlovelsesringen til min kone at jeg innså at det var en komplisert, gammeldags og kostbar prosess å finne den rette diamanten og ringen. Jeg fant ingen ingen ring, men der og da ble min idé født, som senere ble VANBRUUN. Vårt endelige mål er å formidle kunnskap og luksus tilpasset dagens moderne forbruker.

Et hot tips fra eieren selv:

– Velge en ring du vil like ikke bare i dag men også om 30 år, og velg en ring som passer til dine andre smykker.

Sjekk ut Van Bruun om du er ute etter en forlovelsesring eller bare vil unne deg selv noe fint!

De mest trendy forlovelsesringene akkurat nå

Gloria

Gloria er en uimotståelig ring med en dybde på 1,7 mm og en bredde på 2,0 mm. Totalt har ringen 16 diamanter på skinnen og 18 diamanter i haloen, avhengig av diamantens størrelse.

Ringen blir produsert med en såkalt stram halo, noe som betyr ekstremt lite plass mellom haloen og diamanten i midten. Dette gir en illusjonen av at diamanten i midten er større enn den egentlig er.

Gloria er en puteformet diamant, men kan også lages i andre former.

Celeste

Celeste er en vakker ring med seks klør som holder rundt diamanten. Den er designet som modellen Celine, men med seks klør i stedet for fire. Celeste har en mer rett profil, som virkelig får diamanten til å poppe skikkelig.

Louise

Louise er en glitrende alliansering der diamantene tar plass og er i sentrum, samtidig som designet er sofistikert og tidløst. Ringen er angitt med to klør per diamant, noe som virkelig gjør diamantene synlig på en riktig måte. Louise finnes i både halv- og helallianse. Ringene er tilgjengelig i fire forskjellige bredder – 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm og 3 mm. Diamantene er større, jo bredere ring du velger. Hver diamant har kvaliteten G/VS.

Bli med på VANBRUUN-event!

12. februar kan du booke time for å treffe VANBRUUNS eksperter i Oslo. På eventet vil du få mulighet til å prøve på ringer og få rådgivning.

Sted: Hotel Continental

Lørdag 12. Mars kommer VANBRUUN til Bergen og 14. Mai kommer de til Trondheim!

Det blir også event i Oslo lørdag 12. Mars, lørdag 9. april og lørdag 2. juli.

Les mer om alle eventene her!

Powered by Labrador CMS