VANBRUUN har åpnet showroom i Oslo

Foto: VANBRUUN

Her går våre glitrende drømmer i oppfyllelse.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med VanBruun Oslo.

Går du med drømmer om et frieri? Eller ønsker du deg noe ekstra glitrende under treet i år?

Vi har besøkt VANBRUUNs' nyåpnede showroom i Oslo, og tatt en prat med grunnlegger og CEO, Victor Halvarsson, om hvordan det hele startet, hva som skiller VANBRUUN fra andre juvelerer og ikke minst – om hans personlige favoritter.

Grunnlegger og CEO av VANBRRUN, Victor Halvarsson. Foto: VANBRUUN

Hva ga deg ideen til å starte VANBRUUN?

– Det var da jeg selv skulle finne forlovelsesring til min kone, daværende kjæreste, at jeg kom på ideen. Jeg oppdaget ganske raskt at hele bransjen var veldig tradisjonell og innså at det var et stort hull i markedet.

Mitt mål ble å skape et konsept som mettet mitt eget behov, som var innovativt for industrien. Jeg hentet inspirasjon fra flere bransjer og prøvde å skape det jeg lette etter selv. Vår home try-on tjeneste, en gratistjeneste der man får låne ringer gratis, er inspirert av optikere som gir sine kunder muligheten til å prøve briller hjemme før kjøp. Min interesse for bil er inspirasjonen bak muligheten til å gjøre flere ulike designvalg som skaper noe unikt.

Derfor får man alltid muligheten til å velge både diamant (form, størrelse og kvalitet) og metall. Resultatet ble VANBRUUN, en eksklusiv juveler online med kunnskap og muligheter i fokus.

Hva skiller VANBRUUN fra andre juvelerer?

– Dersom du spør våre kunder, så er det nok vår fantastiske service. Vi får stadig utrolig fin feedback fra kunder som virkelig varmer. Vårt mål er, og har alltid vært, å ha kunden i fokus. For oss handler det ikke bare om å selge en ring eller et smykke. Vi vil være en del av våre kunders liv gjennom å bidra med et glitrende minne gjennom alle livets stunder.

Du har tidligere jobbet i bank – hvordan kan dette sammenlignes med jobben som CEO og grunlegger av VANBRUNN?

– Likhetene er både mange og få. Den største likheten er at man vil hjelpe mennesker, som også er det mest fantastiske med VANBRUUN. Muligheten til å møte mennesker som blir mer som venner, enn som kunder. Forskjellen er at relasjonen er langt mer personlig og forbundet med lykke og glede i menneskers liv, som jo er utelukkende fantastisk.

Hva er det viktigste å tenke på når man kjøper smykker og diamanter?

– At det skal passe din livsstil. Det finnes mange valg som avgjør både praktikalitet og design, som er viktig å ha i bakhodet ved kjøp av både smykker og ringer. Spørsmål som hvordan ser hverdagen min ut? eller hvordan kler jeg meg? er verdt å tenke over. Et annet eksempel er om du ønsker hel- eller halv-allianse, hvor mange "klør" som skal holde diamanten, og hvilke andre smykker og metaller du bærer til vanlig.

Hvorfor ønsket dere å åpne VANBRUUN i Oslo, og hva kan kundene forvente?

– Vi har et showroom i Stockholm som er veldig verdsatt av våre svenske kunder. Med en stor vekst på det norske markedet og stadig fullbookede eventer i Oslo, oppdaget vi at etterspørselen var stor. Som tidligere nevnt er kunden alltid i fokus hos oss, derfor så vi det som en selvfølge å være tilstede for våre norske kunder. I vårt showroom kan du få hjelp av våre eksperter, se og sammenligne hele sortimentet, samt få utført service som justering av størrelse og lignende.

Hvilken ring er din personlige favoritt?

– Oj, for et vanskelig spørsmål. Men hvis jeg skal velge må det bli diamantringen, Celeste. Et av våre mest klassiske og populære design, men sine seks klør og nette form er Celeste både tidløs og elegant. Når det kommer til smykker, må jeg si våre diamantøredobber, Emily. Et par diamantøredobber kan bæres til både hverdags og fest, som gjør dem til en selvfølge for enhver smykke-entusiast sin samling. Dessuten er edle metaller og diamanter et langsiktig og mer ansvarlig valg, da det kan brukes og gi deg glede gjennom hele livet, for så og gis videre i generasjoner.

Hva er neste steg for VANBRUUN?

– I løpet av de siste årene har vårt sortiment av smykker vokst, og det er virkelig noe vi vil fortsette å satse på. I begynnelsen av vår reise hadde vi kun forlovelsesringer og gifteringer, som førte til at våre kundemøter ble en romantisk, men kort affære. I dag kommer kundene tilbake for alt fra bursdager til jul, for å finne glitrende smykker som kan bæres og settes pris på i generasjoner.

Oppdag hele VANBRUUNs' sortiment i deres nyåpnede showroom i Stortingsgata 26 i Oslo (ved siden av Hotel Continental), eller besøk deres nettbutikk her.

Våre favoritter fra VANBRUUN

Timingen for VANBRUUN Oslo kunne ikke passet bedre, med julen like rundt hjørnet. Vi har plukket ut våre favoritter, som vi håper at ligger under treet i år – kanskje vi også unner oss selv en liten julegave. Vi har også funnet noen veldig gode tips til julegaver til han.

Tennisarmbånd, fra 23.425,-

Emily diamantanheng, fra 2200,-

Celeste diamantring, fra 6800,-

Pamela øredobber, 4300,-

'Roger', ring til herre, fra 6800,-

'Victor', ring til herre, fra 6200,-

Powered by Labrador CMS