Tilbake til gode rutiner

Sommeren har gjort sitt, og nå er vi klare for gode rutiner og Dewtopia.

Publisert

Annonse i samarbeid med Ole Henriksen.

Husker du Ole Henriksens nye superprodukt, Dewtopia, som vi skrev om for en liten tid tilbake? Vel, etter en sommer med mye sol og salt er vi klare for å komme tilbake til gode vaner, og gi huden alt den så sårt trenger.

Tilbake til gode rutiner

På samme måte som vi elsker å leve som bohemer om sommeren, slippe tak i alt, omfavne saltvannshåret og fregner på nesen, er det også deilig å komme tilbake til rutiner. Det å føle at vi gjør godt for både kropp og sjel, gjennom faste rutiner, gir en indre ro som skaper større plass for de store tingene.

Noe av det vi savner aller mest om sommeren er utvilsomt stunden man har for seg selv på badet, både morgen og kveld. Skjønnhet og gode rutiner handler om å gjøre noe fint for seg selv. Skape et lite rom i hverdagen som bidrar til at du både føler deg som, og... Let's face it – ser ut som – den beste versjonen av deg selv.

Produktet som mener alvor

Nettopp fordi vi tar egenpleie på alvor, elsker vi også produkter som mener alvor. Derfor var det med stor forventning at vi såvidt begynte å introdusere Dewtopia som en del av vår rutine før sommeren. For selv om vi elsker egentiden på badet aldri så mye, så vil vi ha effektive produkter – og her innfrir Dewtopia!

Dewtopia omtales som skjønnhetssøvn på flaske, noe vi kan stille oss bak. Konsistensen er lett, geléaktig, og dufter deilig av sitrus. Huden føles gjennomfuktet og plumped allerede etter påføring, men den virkelige magien skjer over natten.

Morgenen etter er huden fortsatt gjennomfuktet, som om du på magisk vis har drukket store mengder vann gjennom natten, og virkelig er h-y-d-r-e-r-t! Man føler seg rett og slett fresh.

Dewtopia, 30 ml, 795 kr

Derfor ELLEsker vi Dewtopia

Vi er alltid på jakt etter effektive produkter, og dersom du har fått pigmentering i huden etter sommeren, er Dewtopia genial for å få tilbake en jevn hudtone. Dewtopia inneholder PHA- og AHA-syrer – en slags superduo, på mange måter.

AHA sørger for cellefornyelse i huden, og tar seg av synlige aldringstegn som fine linjer og rynker, i tillegg til å jevne hudtonen.

PHA på sin side fungerer også eksfolierende, og jobber på lag med AHA for å "rydde opp" i huden. I tillegg bidrar PHA med masse fukt, og sørger for at huden blir mer motstandsdyktig. Ganske fantastisk at alt dette kan foregå i huden, samtidig som du nyter en god natts søvn? Og apropos nattesøvn: Dewtopia er selvfølgelig vegansk, og er ikke testet på dyr.

Dersom du ikke har mye erfaring med syrer i din hudpleierutine fra før, kan du begynne å bruke Dewtopia én gang i uken, og gradvis øke til to - tre ganger. Dersom du allerede bruker syrer i din hudpleie, kan du starte med to - tre ganger i uken, og øke derfra. Og husk at solkrem er alfa omega hele året, men spesielt når du bruker hudpleie med syre.

Dewtopia finnes hos Vita, Fredrik & Louisa, Kicks og utvalgte nettbutikker.

Sees i Dewtopia!

Powered by Labrador CMS