Annonse

Dette gjør ELLEs Caroline Skjelbred for glødende hud

Slik prepper vi huden til fest! 

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Excuviance. 

Julebordsesongen er over for denne gang, men det betyr ikke at vi legger alle festligheter på hylla. Hvis du skal på nyttårsfest, i en bursdag eller kanskje et utdrikningslag (det er tross alt ikke lenge til det braker løs med sommerbryllup) er det alltid fint å gire opp hudpleierutinen i forkant. 

«Partyglowen» er faktisk bare noen få steg unna, og med noen enkle grep hjemme på badet så kan man forvandle grå og gusten vinterhud til glødende, fresh og gjennomfuktet. 

Den ultimate glød-rutinen inneholder gjerne en god rens, skrubb, maske, litt syre og massevis av fukt. Bli med Caroline Skjelbred på badet når hun gjør seg klar for fest. 

Caroline med mud mask fra Excuviance

Glødene hud på 1-2-3!  

Excuviance er avansert hudpleie skapt av eksperter, som er spesielt kjent for produkter med fruktsyrer som AHA og PHA – begge nøkkelingredienser for glødende hud, som eksfolierer og bidrar til cellefornyelse. 

Den perfekte basen for at partysminken skal sitte pent og for et resultat som holder seg hele kvelden, er renset og skrubbet hud. Så ... Bort med det gamle og inn med fukt, fukt og mere fukt.  

Caroline Skjelbred, helt usminket med superfresh og glødene hud!

9 steg for den ultimate party-preppen:

Disse stegene gir deg det perfekte utgangspunktet for partysminken. 

Deep Clean AHA Cleanser

Deep Clean AHA Cleanser fra Exuviance, kr 389

Dette er en skummende rens som fjerner sminke og smuss, uten å tørke ut huden. Hud som blir skinnende ren, som ikke føles stiv. 

Tiple Microdermabrasion Face Polish

Tiple Microdermabrasion Face Polish fra Exuviance, kr 659

Denne er Caroline sin personlige stor favoritt og med god grunn. Denne magiske skrubben – som kombinerer kjemisk og mekanisk eksfoliering – inneholder AHA-syre som eksfolierer huden og stimulerer til cellefornyelse. 

Den inneholder også papaya-enzymer som eksfolierer huden og løser opp døde hudceller, samtidig som mikrokrystallene i skrubben gir en fysisk eksfoliering. Masser forsiktig inn i huden, la den virke og ... ta-da: Glødende og superfresh hud! 

Detox Mud Mask

Detox Mud Mask fra Excuviance, kr 525

En ansiktsmaske med kull, leire og NeoGlukosamin som  trekker til seg smuss og urenheter og rengjør huden i dybden. 

La masken virke i 10-15 minutter til den har tørket.

Hydrasoothe Refresh Toner

Hydrasoothe Refresh Toner  fra Excuviance, kr 389

En toner med PHA som gjenoppretter PH-balansen i huden, og forbereder den på etterfølgende hudpleie. Et must hver morgen og kveld! 

Skinrise Morning Glow Pads

Skinrise Morning Glow Pads fra Excuviance, kr 549

Serum-pads som tilfører fuktighet og massevis av glød som påføres morgen og kveld før dag- og nattkrem. 

 

Citrafirm Face Oil

Citrafirm Face Oil fra Excuviance, kr 749

Denne ansiktsoljen stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduksjonen. 

Den gir mykgjør og gir næring til huden, og er helt perfekt å bruke som base under foundation for en ekstra glødende og dewy look. 

AGE Less Everyday

Nydelig futkighetskrem fra Excuviance, kr 529

Daily Eye Smoother

Daily Eye Smoother fra  Excuviance, kr 529

En lett og fuktighetgivende øyekrem som strammer opp huden og  minimerer fine linjer rundt øynene. Brukes morgen og kveld for festklare øyne.

Denne beauty-preppen kan gjøres 1-2 ganger i uken og er helt perfekt å gjøre kvelden før fest, eller samme dag for en superglødende og dewy beauty-look. 

 

Powered by Labrador CMS