Mote

Detaljen som gjelder nå

Miu Miu SS24

Dette er den ekstra detaljen som gjelder denne våren, som tilfører masse personlighet til antrekket.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Hva med et aldri så lite DIY-prosjekt? Charms på vesken er en detalj vi stadig legger merke til, og vi har sett det både på catwalken hos store motehus som Miu Miu og Balenciaga, men også på moteprofiler som Pernille Teisbaek, Marianne Theodorsen og Dua Lipa. Lukter vi kanskje vårens store vesketrend? 

Miu Miu SS24

Motehuset Miu Miu har også kastet seg på denne charm-veske-trenden, og viste flere varianter på catwalken for våren 2024. 

Under Paris Fashion Week så viste Balenciaga også stolt frem sine vårvesker, og her også bedazzled med mange nydelige charms. På Balenciagas nettsider kunne denne vesken blitt din til den nette sum av 10.000 dollar, hadde det ikke vært for at den er utsolgt over alt. 

Den norske moteprofilen Marianne Theodorsen har en veskegarderobe vi alle kan misunne, som denne superkule Birkin-vesken med fine charm-detaljer!

Den danske motepersonligheten Pernille Teisbaek er alltid først ute med det siste, og er såklart allerede på Charm-trenden.

Jane Birkin med hennes orginale og uber-personfiserte Birkin-veske. En veske som også er oppkalt etter henne selv.

Dua Lipa var nylig oppservert i London med en meget bedazzeled og personifisert Birkin. Altså, hvor fin?!

Jane Birkin fotografert i Paris i 2013 med en super-charmet Birkin-veske – akkurat en slik veske, full av charms, klistremerker og personlighet ønsker vi oss nå! Hva med å feste det statement-kjedet du aldri bruker rundt vesken din? Hallo, så fint! 

Shopping – charms: 

Sulten på en ny veske til våren -sjekk ut denne nye veske trenden! 

Powered by Labrador CMS